"Eski Hikaye" Artık 60 Dakika Yayınlanacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
ARC Film'in yapımcılığını üstlendiği ve yönetmenliğini Bahadır İnce'nin yaptığı 'Eski Hikaye' dizisinde sürpriz gelişme.

Buğra Gülsoy ve Funda Çetin'in başrollerinde yer aldığı dizi, sekizinci bölümünden itibaren artık sadece 60 dakika yayınlanacak. Dizide yaşanan bu yeni durumun diziyi nasıl etkileyeceği ise merak konusu.

"Eski Hikaye" yeni bölümleriyle Çarşamba akşamları ekrana gelmeye devam edecek.

Ajpep1aHZh99kZcSTUn5b9Hi.jpg

bu dizi kaç alıyorki (b) başlamadan önce çok umutluydum ama reytinglerde hiç rastlamadım böyle dizi olduğunu bile unutmuşum :T:

Maalesef bu dizinin sonu da yakın gibi..

Buğra yanlış tercih yaptı.Daha iyi seçenekler vardır mutlaka.Biraz bekleseydi yada ne acele ettin be.:(

Şu dizi kısaltma olayıda moda oldu.Ama sevenleri için iyi.Az süreli dizilere destek.:D

İlginç bir karar olmuş..Fazla etkisi olacağını düşünmüyorum bende.

Hiç izlemedim reytingleride hiç iç açıcı değil süresinin kısalması iyi ama uzun süre devam ediceği dizinin muamma

Baştan beri takipçisiyim ve kopamadım diziden. Aksiyon sahnelerini de beğeniyorum yani. İntikam söz konusu ve bu intikam alınma aşamaları gerçekten heyecan verici. Sürenin kısalması izleyiciler açısından daha iyi oldu belki de. Uzun olunca gereksiz sahneler artıyordu. Böylece daha çok aksiyon sahneleri gözükecek ve gereksiz sahneler azalacak. İzlemeye devam edeceğim. Çok iyi bir dizi ama beklediğim ilgiyi göremiyor. Buğra Gülsoy çok iyi rol yapıyor, soğukkanlı halleri çok iyi. İyi bir dizi yani. Bakalım neler neler olacak. :)

buğra gülsoy u çok seviyorum bu dizinin bu kanalda yayınlanmasını hiç istemiyordum açıkçası dizinin süresi kısaldıkça dizinin reytingleri de azalır bence

PT-1'de başlatsalardı daha iyi olurdu başında. 60 dakika olacak olması ise geç saatte başlayacağından iyi. :)

Daha kötü etkileyemez herhalde. :F Buğra Gülsoy yanlış proje seçti Kuzey Güney'den sonra. Ona üzüldüm sadece. :(

Dizi süreleri kısalmaya başladı yavaş yavaş.Ki zaten Trt'nin eski politikası da öyleydi ve çok iyiydi. Kısa dizi, az reklam. Destekliyorum bu kararı.

bu dizi var ya on numara gerçekten arada bir izliyorum hoşuma gidiyo bundan sonra takipçisi olacam

oha bi de çarşamba oynuyomuş :( :( bilsem izlerdim ya izleyecek bieşy bulamıyodum resmen nokta atışı olmuş bundan sonra bu diziyi izlerim @WesTxCoasT aga şubattaki ibrahim falan var kg deki güney :D izlemen lazım trt her sene böyle süper diziler yapıyo bu da kaçmaz