FF Eski Forum

Eskiler özeldir, yeri gelir güldürür yeri gelir hüzünlendirir.. Bazen geçmişi o kadar çok özlüyorum ki. Her şeyin ilki güzeldir.

Reactions: Tolstoyevski
Tasarım güzelde anasayfada konular garip sürekli bir yere tıklaman lazım, eskisinde ana sayfada konular olurdu, son mesaj yazılan konu en üstte çıkardı , şimdi tam öyle değil. O yüzden bu duruma alışamadım.

Başlarda bana karışık gelirdi ama ben bir ara bir ayarlar kurcaladım, nasıl becerdim bilmiyorum ama eski sistemdeki gibi görünüyor yeni mesajlar falan, hatta daha iyisi oldu. Filtreleme ayarlarıyla oynamıştım
Eskisinde mesaj yazdığımız konular(görmüş olduğumuz konular) pek belirmezdi, şimdi hepsi en son cevaplanma şekline göre sıralanıyor( biz o konuları görüntülemiş olsakta olmasakta) ki bu benim en hoşuma giden detay oldu. Galiba sizin top15 dediğiniz bu?

ve bir başka kolay kısımda çok kolay kendi konularıma bakabiliyorum eskiye oranla. Sen.sanki çokmu konu açıyorsun, konularım seçeneğini tıkla hemencik sözlüğü bulursun

En kötüsü de eski forum görüntüsünün nasıl bir şey olduğu yavaş yavaş imgelerden silinmeye başlıyor ancak ona karşı özlem her daim güçlü kalmaya devam ediyor....

Şimdi uzaklardasın.
Gönül hicranla doldu.
Şimdi uzaklardasın.
Gönül hicranla doldu.
Hiç ayrılamam derken.
Kavuşmak hayal oldu.
Hiç ayrılamam derken.
Kavuşmak hayal oldu...

Reactions: xemrexxx
Reactions: bazinga