Eski Dizilerden Hangisi Başlasa Başarılı Olurdu?

Hangi Dizi?

• Adını Feriha Koydum

Oy: 3 18.8%
  • Hayat Devam Ediyor

Oy: 0 0.0%
  • Yaprak Dökümü

Oy: 1 6.3%
  • Aşk-ı Memnu

Oy: 5 31.3%
  • Fatmagül'ün Suçu Ne?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki

• Huzur Sokağı

• Dila Hanım

• Diğer(Belirtiniz)

Oy: 5 31.3%

• Kullanılan toplam oy
    16
Huzur sokağı tns döneminde başlayıp bitmedi mi?

AFK diyorum hem ergen dizsi hem de totallik senaryolar güzeldi

Belki de akla gelebilecek en son seçenek, ama Benim Adım Gültepe diyorum. Daha sabırlı bir kanalda yayınlansa hala devam ediyor olurdu, onu da ayrıyeten not düşeyim.

Belki de akla gelebilecek en son seçenek, ama Benim Adım Gültepe diyorum. Daha sabırlı bir kanalda yayınlansa hala devam ediyor olurdu, onu da ayrıyeten not düşeyim.
ay geldi yine.ss o dizi marsta olsa tutmazdı anca abd deki gibi sezonluk onay verilen bir kanalda

kesinlikle deli yürek 10 yılı geçti ama hala umudumu koruyorum tekrar başlayın artık şu diziye ayolll kenan imirzalıoğlu dön deli yürekle selçuk yöntem boşta gürkan uygun bile boşta sayılır kehribar 2 sezonluk bir dizi değil bence eski dizilerden tek deli yürek başlamalı çünkü finali soru işaretiyle bitti yusuflar kesin öldüğünü görmedik bomba patlamadan önce yusuf bombayı fark etti kaçın dedi koştular bombadan kurtulduklarına dahil bir senaryo yazıldımı bu dizi döner ayy zaten deli yürek oyuncuları vadiye geçtiğinde biz vadiyi deli yüreğin devamı gibi sanmıştık yusuf nezaman ortaya çıkcıak diye ilk bölümlere baktığımı hatırlıyorum

deli yüreği umutsuzca beklemeye devam ediyorum ben

kız o dizideki gürkan uygunun rolü çok azdı @destere nin bazı videolara yaptığı gibi 🙂A) süreki next next yaparak izlemek zorunda kalırsın gürkan uygun için

kız o dizideki gürkan uygunun rolü çok azdı @destere nin bazı videolara yaptığı gibi 🙂A) süreki next next yaparak izlemek zorunda kalırsın gürkan uygun için
hahah aa işte finalde gürkan uygunda yusuflara katılıyordu yeniden başlarsalar ekibte olur bombadan kurtulma senaryosu yazılıcak bu dizinin dönmesi bukadar basit bombayı fark etmişlerdi çünkü neden hiç düşünmediler dönmeyi anlamıyorum vlla

Soru mu bu?
Tabi ki de Leyla ile Mecnun. Türkiye'nin gelmiş geçmiş en aykırı, en iyi dizilerinden birisi. Yarım kalan ve kesinlikle tekrardan başlaması gereken bir hikaye.

Soruyu tam okumamışım. Başarılı olurdu varmış. Leyla ile Mecnun tabi ki de bizim şartlarımızda, bizim izleyici kitlesiyle başarılı olamazdı