Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 34,875
- Puanı
- 1,060
fantastiik sihirli dizilerden ben en çok bez bebeği seviyordum çok eğlenceli bir diziydibu aradaSihirli annem selena bezbebek Acemi cadı Akasya durağı cennet mahallesi görgüsüzler bizim okul Güzel çirkin Alev Alev iki Aile Aile reisi Çiçek taksi @Çiğdem-
Evet yilan hikayesinin yeni bolumlerini izlememistim daha once ama tekrarlarini cn5 te izliyodum kardesimle dusun artik kardesim bile izliyodu normalde sevmez bu tarz dizileri ama o bile izliyodu.Muthisti yillar sonra kacagin ölen basrolu simdi emanette oynayacakmis onla yapildi cakmasi ve tutmadiyakın dönemlerde biten dizilerden en çok ezeli özlüyorum
90lı yıllardan aynalı tahir, deli yürek yılan hikayesi süper dizilerdi vlla
özellikle deli yürek ve yılan hikayesi harikaydı memoliiii![]()
yılan hikayesi özellikle 90 91 nesillerin unutamadığı bir dizidir bizlerin çocukluk dönemimizde en önemli şeylerimizden birisi 🙂Evet yilan hikayesinin yeni bolumlerini izlememistim daha once ama tekrarlarini cn5 te izliyodum kardesimle dusun artik kardesim bile izliyodu normalde sevmez bu tarz dizileri ama o bile izliyodu.Muthisti yillar sonra kacagin ölen basrolu simdi emanette oynayacakmis onla yapildi cakmasi ve tutmadi![]()
90li yillardan sonra bozdu tv sektoru herkes oyuncu oluyor artik.Iyiki kenan girmemis kvpye.Bide bana bildirimler gelmiyor tapatalkta sorununu bilmiyorum o yuzden yeni gordum bu yorumu.yılan hikayesi özellikle 90 91 nesillerin unutamadığı bir dizidir bizlerin çocukluk dönemimizde en önemli şeylerimizden birisi 🙂
🙂 ama 90lı yıllarda okadar çok harika dizi vardıkı say say bitmez
çılgın bedişte en sevdiğim dizilerdendi bücür cadı ve buna benzer bir sürü dizi 🙂
🙂
deli yürek zaten bir efsane yapım türkiyede mafya derin devleti işleyen ilk dizi deli yürekti
kurtlar vadisi oyuncularının yarısından çoğuda deli yürek oyuncularıydı kenan harici diğerleri hep kurtlar vadisine geçmişti 🙂
🙂