Esir Şehrin Gözyaşları dizisinin ismi değişti!

Adı dğşmedi ya,fox ta alt reklam geçiyorlar,hala esir şehrn gozyaşları yazıyor. sadce sloganı ferhat şirn yazıyo.

Şöyle birşey var. Eğer dizinin ismi değişmeseydi fragmanın sonunda "Esir Şehrin Gözyaşları" diye geçilirdi. Ama bir ferhat ile şirin hikayesi diye geçilmiş. Sesli düşünürsek o zaman behzat ç. de de niye bir ankara polisiyesi diye geçilmiyor
İsmini kademeli olarak da değiştiriyor olabilirler en son yazılanlardan sonra aklıma o geldi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ne diyorsunuz siz ya yillarca bu forumda olan uyesiniz hani sizin sanata diziye emege olan emege sayginiz yakisiyormu bu yorumlar size..

Harika bir dizi umarim. Yeni adiyla. Istedigi reytinge ulasirlarda emeklerinin karsiligini alirlar..

Neset ertas sarkilari icinde dizi ekibine tsklr

Slogan olarak kullanılıyordu daha dizi başlamadan. Billboardlarda görmüştüm ama şimdi dizinin adı yapmaya çalışıyorlar herhalde ilginç olmuş ve bence bir dizi adı olarak iyi olmamış.

Dizinin adı yine muhtemelen Esir Şehrin Gözyaşları olarak geçecek ama bu sloganı dizinin adından daha çok kullanacak kanal.

destere dizinin fragmanının sonunda esir şehrin gözyaşları demiyordu bir ferhat ile şirin hikayesi diyordu. bende ona dayanarak konuyu açtım. reklam falan yok

sen haberi yanlış yazmışsın demedim zaten alıntı yaptığın yer yanlış haber yapmış olabilir ..

Adı Feriha Koydum - Emir'in Yolu = BİR FERHAT İLE ŞİRİN HİKAYESİ - ESİR ŞEHRİN GÖZ YAŞLARİ

İsim değişmiş.Artik AFK'ye Emir'in Yolu deniyor.

Sedef Avcı twitterda açıklama yaptı dizinin adı değişmemiş