Eser Yenerler Kanal D'de Talk Show Mu Yapacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]BKM Mutfak'ın anlatıcısı olarak yıldızı parlayan ve sempatik kişiliğiyle beğeni toplayan Eser Yenerler, son dönemin gözde isimleri arasında...

Star TV'de sunduğu "Eyvah Düşüyorum" isimli yarışma programı her hafta SBT ölçümlerinde ilk 5'te yerini alan Yenenler'e Kanal D'nin cumartesi akşamları talk show sunması için teklif yaptığı öğrenildi.

[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Yenenler'le kanal eğer her konuda anlaşırsa genç oyuncu Okan Bayülgen'den kalan boşluğu dolduracak.

Böylece Kanal D de genç bir isme destek vermiş olacak. "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinin Aylin'i Farah Zeynep Abdullah ile beraber olan Yenenler, özel hayatındaki istikrarla da dikkat çekiyor.
[/FONT][FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]

[/FONT]
[/FONT]

Sanmam.

Gelecek sezon Star'da Çok Güzel Hareketler Bunlar olacak "bence"(!) ve bundan dolayı talk show'a zaman ayırabileceğini sanmıyorum.

Sanmam.

Gelecek sezon Star'da Çok Güzel Hareketler Bunlar olacak "bence"(!) ve bundan dolayı talk show'a zaman ayırabileceğini sanmıyorum.
bence gelecek sene değil bu yaz yayınlar çünkü turneye çıkacaklar haberlerini star tv resmi facebook sayfasından duyurdu turnede kayıta alıp yazın yayınlayabilirler :)

Yatar o iş.Bence yazın ÇGHB başlatılır.Başlarsa zaten yazın çok iyi reyting almasada zirvede olur.

Talk showların artması gerek ama Eser Yenenler Kanal D için küçük gelir gibi. :)

bence gelecek sene değil bu yaz yayınlar çünkü turneye çıkacaklar haberlerini star tv resmi facebook sayfasından duyurdu turnede kayıta alıp yazın yayınlayabilirler :)

Eser Yenenler tvde yok dedi turne için.