TV8 Eser Yenenler Show - Program Yorumları

Ben şu an izliyorum da güzel olmuş Eser tekli bence, ihtiyacımız vardı talk showa
Ben Amerikaydan diyip duruyor Şener Şen gibi
Konuklar berbattı tilki kızın reytingi yok veletler youtubede izliyor diye
Albüm çıkarsa kimse almaz survivor en düşük reytingini aldı şarkı gecesinde , Mustiyle 10 üstü almıslardı
İbo zaten ekipten gibi yanı konuksuz geçirdiler gibi bir şey

En gıcık olduğum o içlerinden
Benimde ibrahim ya. Enazından eser ekranda da çok şımarmıyor. Geçen yıllarda ibrahimi görmüştüm. Hiç ekranda ki gibi değildi. Put gibiydi. Merhaba diyecektim bana dövecekmiş gibi baktı. Vazgeçtim bile. Egoist

Beni Benden Alırsan’ı çok güzel seslendirmiş. Yeni klip bekliyoruz.

Çatladığına göre Aleyna şov yapmıştır kesin
En kısa zamanda izleyeceğim
Yaptı yaptı da Esere dün şey dedi. Ben çift karakterliyime yakın birşey dedi. Bir şu aleyna var bir bu aleyna var dedi yani. Korktum. İzleyince ne anlama geliyor söylediklerinin bize anlatırsın merak ediyoruz

Aaa ne işin var onların olduğu yerde
Sert sert bakmıştır
Bir Oğuzhanı kenara koyalım sadece

Aaa ne işin var onların olduğu yerde
Sert sert bakmıştır
Bir Oğuzhanı kenara koyalım sadece
Yok yahu ben niye onların olduğu yere gidiyim
film için sinemaya gitmiştik. Cem yılmazın filmiydi sanırım orda arada kitapçıda gerçekleşti dediğim olay. Kitapçı: Herkesin gidebileceği evrensel biryerdir

Yaptı yaptı da Esere dün şey dedi. Ben çift karakterliyime yakın birşey dedi. Bir şu aleyna var bir bu aleyna var dedi yani. Korktum. İzleyince ne anlama geliyor söylediklerinin bize anlatırsın merak ediyoruz
Onu bir yerde daha demişti galiba
Yani moduna göre değişiyordur hal ve hareketleri onu kastediyordur herhalde

Böylesine zorlu bir ginde reytşnglerini koruması bğyğk bir başarı. Birde cuma günüolsa 3 küsürü rahatlıkla devirir