TV8 Eser Yenenler Show - Program Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060

TV8'in merakla beklenen yeni talk show programı 'Eser Yenenler Show' bu akşam yayın hayatına başlıyor!

Yapımcılığını Acun Medya'nın, sunuculuğunu Eser Yenenler'in üstleneceği programın her bölümüne birbirinden ünlü isimler konuk olacak. Kahkahanın eksik olmayacağı program her çarşamba 'Jet Sosyete' dizisinin hemen ardından 23.15'te izleyiciyle buluşacak.

Program ile ilgili yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz. İyi seyirler...

Stüdyosu Ali Biçim Show'un aynısı.. O da yabancıdan alıntıydı derler şimdi ama olsun içimde kalmasın.

Ali biçim showun stüdyosuna gerçekten çok benziyor ve bu benim çok hoşuma gitti. Yabancı formatların hepsinde düzen böyledir çünkü. Reytingleri iyi çıkacaktır yarın

Güzel ve komik başladı program sevdim

Stüdyosu Ali Biçim Show'un aynısı.. O da yabancıdan alıntıydı derler şimdi ama olsun içimde kalmasın.
İlk 15 dakıkasına bakıp kapattım
Kendini hikaye anlatmada çok geliştirmiş Eser de farkında bu neyin kafasında diye geçiriyor içinden bir yandanda gelsin reytingler aman diyor

Programı izlemenize gerek yok özeti burada
@Yiğitt @serhatt @xemrexxx @sokak sanati @Billy Kane @MasacRE- @turkuazz @Aserat @Harunnn60 @kerem @dreamy

0:35

İyi reyting almış sevindim. Hafta içi olup pt2 de bu oranları alması büyük başarıdır. Cuma pt2 de olsa siz düşünün artık

eser pişmandır onu konuk çağırdığına
konudaki film özeti iyi ayrıntı konuya çok uyumlu
İzleyeceğim netten
0-10 yaş veletler takip ediyor onlarada gece kumandayı veren yok uyumaları lazım

Reytingte çakılmışlar eğer Kanal D olsaydı şuan yayın akışından çıkmıştı zaten oyüzden acuna sığındı
@xemrexxx @xBUGRAx @dreamy @MasacRE- @serhatt

Videonun yorumları güzel 10 yaşından büyükler objektif takılmış

Hafta içi ab de 2 reyting alan bir işe çakılmışlar demende komikmiş

tv8 dısında baska kanalda olsa şuan akıştan çıkmıştı reyting alamamışlar bile
Dedi ab de ki 2 üstü reytingi görmeden
merak etme acun 3 hafta iöinde bu programı cumaya alır 3 lere çıkar

Dedi ab de ki 2 üstü reytingi görmeden
merak etme acun 3 hafta iöinde bu programı cumaya alır 3 lere çıkar
Eserin de reytingi yok Acun bile 5 hafta sabreder tv8 bu sezon reytingleri iyi bu koca kafaya fazla sabretmez

Eserin de reytingi yok Acun bile 5 hafta sabreder tv8 bu sezon reytingleri iyi bu koca kafaya fazla sabretmez
Bak yazıyorum yazıyorum yazdııım. Eserin programı bu sene sonuna kadar gidecek. Sence kaç bölüm sürecek hadi iddiaya girelim