Eser Karabil 'Muhteşem Yüzyıl Kösem'de!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,720
Puanı
1,061
denizz19 yeni bir haber konusu açtı

Eser Karabil 'Muhteşem Yüzyıl Kösem'de!

FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini Nurgül Yeşilçay, Metin Akdülger ve Farah Zeynep Abdullah gibi isimlerin paylaştığı dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem'e yeni isim katılıyor.​

Son olarak Karagül dizisinde Kasım karakterine hayat veren Eser Karabil dizinin kadrosuna dahil oldu.​

Muhteşem Yüzyıl Kösem Salı 23:00'da Fox'ta.​
Orijinal formatta oku

Çok sevindim ya ara ara Karagül baktığımda iyiydi oyunculuğu😉

Beren'li sezonda Beren klasında Öykü Karayel, Mustafa Üstündağ transfer ediliyordu. Şimdi ki transferlerde şimdi ki başrollerin seviyesinde.

Çok sağlam bir transfer olmuş. Benim diyen oyuncuya taş çıkartır Karagül'de oldukça başarılıydı.

Çok sağlam bir transfer olmuş. Benim diyen oyuncuya taş çıkartır Karagül'de oldukça başarılıydı.
Üstteki mesaji gördün mü beren varken transferler üst düzeymiş ayol berosun kötü oyunculuğunu kapamak için geliyordu o isimler kendi de biliyor elemden söyleyemiyor

Bitmeyen dizi yapmışlar.

Beren zamanında 5 alan dizi şimdi ilk 100'e giremiyor. Halk kararını verdi. Boş konuşup insanları tahrik etmeye gerek yok.

Haklı olduğumu ispatladım sonra boş konuşup tahrik etme dedim. Reytingler ortada. Dizinin günü ve saati değişti daha ne olsun. Çöp dizi kavramı vardı o kavrama uygun bir hal aldı dizi şuan. Beren ile saati bile oynamamıştı şimdi gün değişikliği ve saat 23'de yayınlanıyor. Beren Saat kudreti işte.
Beren olsa zaten şuan Star'daydı. Oya ne güzel dedi. Türkiyede 1 tane star varmış oda Beren Saatmis diye.

Neyse Beren böyle bir kudret işte. Çok dillendirmek gerek böyle bir starı. Kıymeti iyice anlaşılıyor.

Hakliyim ispatladim ama 50 satir yazarim hicbir sey ispatlamamis gibi hmnn
))

"Gerçekler bunlar bunları yalanlayamam""Beren gerçekten büyük nimet" ama altta kalmim bari yazana laf atayım mantığı. Bu daha hımmm.
)

Çok iyi bir transfer olmuş lakin dizi Beren'in uğursuzluğunu çekiyor.
Ayrıca kanalının da... Sezon başında demiştim Fox bu dizi için uygun bir kanal değil diye, dün de Fox'un Kırlangıç Fırtınası 71. oldu mesela kanal böyleyse Kösem ne yapsın?

Nurgül'üm diziyi uçurdu ama bu uğursuzluk ve kanal faktörü maalesef dizinin önünü tıkadı...

Karagül hiç unutulmadın Eser'cim burada da müthiş, muhteşem oynayacaksındır eminiz!

Helal olsun valla. İlk 100 e göremeyip de hala ünlü oyuncuları kadrosuna alan bir dizi var.

He he. Tekrar tekrar de ki kendin inanasın.
timoş sezon başlamadan 45 milyon liralık set yaptırdı
)) şimdi de muğla da 35 milyon euroluk yatırım yapıyor herhalde bu paralar gökten inmiyor

izleyici konusuna gelirsek türkiye bir ülke ve kösem burada düşük alıyor; yayınlandığı diğer 60 üküsür ülkede firesiz gidiyor dizi yani izleyeni çok