Eser Karabil 'Muhteşem Yüzyıl Kösem'de!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,720
Puanı
1,061
denizz19 yeni bir haber konusu açtı

Eser Karabil 'Muhteşem Yüzyıl Kösem'de!

IMG_0949-819x1024.jpg

FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini Nurgül Yeşilçay, Metin Akdülger ve Farah Zeynep Abdullah gibi isimlerin paylaştığı dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem'e yeni isim katılıyor.​

Son olarak Karagül dizisinde Kasım karakterine hayat veren Eser Karabil dizinin kadrosuna dahil oldu.​

Muhteşem Yüzyıl Kösem Salı 23:00'da Fox'ta.​
Orijinal formatta oku

Çok sevindim ya ara ara Karagül baktığımda iyiydi oyunculuğu😉

Beren'li sezonda Beren klasında Öykü Karayel, Mustafa Üstündağ transfer ediliyordu. Şimdi ki transferlerde şimdi ki başrollerin seviyesinde.:X

Çok sağlam bir transfer olmuş. Benim diyen oyuncuya taş çıkartır Karagül'de oldukça başarılıydı. :)

Çok sağlam bir transfer olmuş. Benim diyen oyuncuya taş çıkartır Karagül'de oldukça başarılıydı. :)
Üstteki mesaji gördün mü beren varken transferler üst düzeymiş ayol berosun kötü oyunculuğunu kapamak için geliyordu o isimler kendi de biliyor elemden söyleyemiyor:A

Beren zamanında 5 alan dizi şimdi ilk 100'e giremiyor. Halk kararını verdi. Boş konuşup insanları tahrik etmeye gerek yok.:)

Haklı olduğumu ispatladım sonra boş konuşup tahrik etme dedim. Reytingler ortada. Dizinin günü ve saati değişti daha ne olsun. Çöp dizi kavramı vardı o kavrama uygun bir hal aldı dizi şuan. Beren ile saati bile oynamamıştı şimdi gün değişikliği ve saat 23'de yayınlanıyor. Beren Saat kudreti işte.:love1: Beren olsa zaten şuan Star'daydı. Oya ne güzel dedi. Türkiyede 1 tane star varmış oda Beren Saatmis diye.:bhr:

Neyse Beren böyle bir kudret işte. Çok dillendirmek gerek böyle bir starı. Kıymeti iyice anlaşılıyor.:bhr:

"Gerçekler bunlar bunları yalanlayamam""Beren gerçekten büyük nimet" ama altta kalmim bari yazana laf atayım mantığı. Bu daha hımmm.:))

Çok iyi bir transfer olmuş lakin dizi Beren'in uğursuzluğunu çekiyor. :( Ayrıca kanalının da... Sezon başında demiştim Fox bu dizi için uygun bir kanal değil diye, dün de Fox'un Kırlangıç Fırtınası 71. oldu mesela kanal böyleyse Kösem ne yapsın? :)

Nurgül'üm diziyi uçurdu ama bu uğursuzluk ve kanal faktörü maalesef dizinin önünü tıkadı...

Karagül hiç unutulmadın Eser'cim burada da müthiş, muhteşem oynayacaksındır eminiz! :kissing::kissingheart:

Helal olsun valla. İlk 100 e göremeyip de hala ünlü oyuncuları kadrosuna alan bir dizi var. :D

He he. Tekrar tekrar de ki kendin inanasın. :F
timoş sezon başlamadan 45 milyon liralık set yaptırdı :))) şimdi de muğla da 35 milyon euroluk yatırım yapıyor herhalde bu paralar gökten inmiyor:A

izleyici konusuna gelirsek türkiye bir ülke ve kösem burada düşük alıyor; yayınlandığı diğer 60 üküsür ülkede firesiz gidiyor dizi yani izleyeni çok :A