Ertuğrul'un Dirilmesi!

Yahu ölen bir adam canlanır mı hiç sahne ne kadar etkili olursa olsun

Bu Arabi hazretleri Noyan'ımı da mağaraya girmesini engellemişti .ss

Ibnül Arabi hz dua için gönderiyorum

Ekli dosyayı görüntüle 53089

En akıllıcasi yapılmış tebrik et tam Total sahne
senaristin fantezisi gibi daha çok
hahahah aa boşuna kıskanmayın ayoll son zamanların en iyi sahnesini rekor reytinglerle aldık vlla çok anlamlı mesajlar veren bir sahneydi

ne anladın desem 20 satır boş boş şeyler yazıcan pis çikinella, anlamlıymış
hhahaha anlatmaya gerekmi var ayoll sahnede anlatılıyor işte ertuğrulum allah tarafından tekrar diriliyor osmanlıyı kurtarmak için herşey açık dizinin isminede yakıştı sahne

hhahaha anlatmaya gerekmi var ayoll sahnede anlatılıyor işte ertuğrulum allah tarafından tekrar diriliyor osmanlıyı kurtarmak için herşey açık dizinin isminede yakıştı sahne
kız iyice senin süperportakal gibi fanteziye bağlşadı dizi yakında senin alp oğlanlara şeytan da gkaçar

kız iyice senin süperportakal gibi fanteziye bağlşadı dizi yakında senin alp oğlanlara şeytan da gkaçar
hahaha aa zaten bölümün ilk sahnesinde ertuğrulum zehirlenip düşman olarak görmüştü yakınlarını onları öldürmeye çalıstı bu videodakı dua eden adam yine uzaktan dua etti ertuğrulumu sakinleştirmeye çalıstı içinden şeytan çıkarıyor gibi bir sahne oluştu

Çok ama çok etkilendiğim bir sahne olmuş duanın işte bu kadar önemi var ya
bunu gerçek hayatta da yapmalıyız ben elimden geldiğince bol bol dua edrim
herkes ülkem için şimdi halepliler için dualar ediyorum 😉

senaristin fantezisi gibi daha çok
Dizi isminin hakkini vermis

game of thrones taki kızıl kadının diriltme sahnesi daha inandırıcıydı hem kızıl kadın dualardan daha etkili yöntem kullanıyor

videoyu 2.30 dan sonra izleyin orda dirilenin alacağı ödülüde görmek mümkün
)

Bu ne +18 sahneler sana yakışmadı birde kadın sahnesi olunca bitiyorsun tabi
Yöntemi çok erotik.