"Ertuğrul" Kocabaş'ın Kellesini Aldı!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,771
Puanı
1,060
Diriliş "Ertuğrul"da yine nefesler tutuldu. Tansiyonun bir an olsun düşmediği dizide bu hafta yine birbirinden etkileyici sahneler seyircide şok etkisi bıraktı! Noyan'ın casus olarak dodurga obasına soktuğu Kocabaş, bu hafta ki bölümde Ertuğrul'a kumpas kurmak için ortalığı karıştırma amacındayken Ertuğrul'dan beklenmedik bir hamle geldi. Seyircinin şok olduğu bu sahne inanılmaz bir çekim kalitesiyle gerçekleşti!!!

@EFE UYSAL @HarzeM @china_shangai @DoğuEşrefoğlu @sürgünüm @Çiğdem- @vadikızı @tolgab @Polat Şaşmaz @-KADİR- @34rcp44

var mı lan böyle bir dizi. yanına bile yaklaşamazsınız. ertuğrul gelirken çalan müzik ve ertuğrul'un yiğit bakışları inanılmaz etkileyici! kocabaş'ı öldürdüğü sahne zaten bittim orda. işte DİRİLİŞ ERTUĞRUL!!!!

Bu sahneden mütevellit RTÜK basar cezayı

ohhh geberdi sonunda yaaa çok iyi oldu gerçekten

ayy yalnız türkiyede bukadar cesareti bir sahne görmedim ben en son eski vadide görmüştük çakırın tombalacıyı öldürme ahnesinden baya ceza gelmişti ve testere necminin bir adamın kafasını kesme sahnei ama orada gölgede gösterip bukadar açık göstermemişlerdi ilk defa bir dizide kafa kesme sahnesini bukadar açık sansursuz çok detaylı bir şekilde görüyoruz büyük ceza gelebilir çünkü 1.sezondan rtük uyarmıştı ertuğrulu adam öldürdüğü sahnelerde kan sansürenmediği için babalar çocuklarımız izliyor diye şikayet edip rtüte uyarı getirtmişti diziye bu sahnedeki cesaret eski vadiyide 1 tık geçti bukadar cesaretli bir sahne çekilmemiştir türkiyede amann ceza alsalar bile geri adım atmasınlar ertuğrulum

sahne süperdi.evet +18 vahşetinde ama nedek yani geçmişte her uygarlıkta kafa kesme oldukça popüler bir ceza idi.
buzlamada yaptılar rtük bunu yer mi bilmem.isterse gözyumar.baklım rtükün tepkisi olacak mı

Noyan: 'Sadık itim, zavallı itim benim' demişti çok güldüm o sahne de