Son derece doğal, sempatik bir futbol spikeri Kazanmak için bir dakika programının sunucusu. fiziğine ve sempatikliğine taptığım biri.iyi ki var ne diyelim
+1 ihtimal falan değil direkt en kötüsü başımı ağrıttı herifTürkiye'nin en kötü spikeri olma ihtimali bir hayli fazladır.
A Spor ve TRT spor spikerlerini göz önünde bulundurunca bunların hepsinden de kötü ama Tivibu'ya falan da bakmak lazım. Ama %99 ihtimalle en kötüsüdür.+1 ihtimal falan değil direkt en kötüsü başımı ağrıttı herif
Ben bazen İngiliz spikerden izliyorum o da iyi oluyor baya bazı şeyleri anlamasam bileA Spor ve TRT spor spikerlerini göz önünde bulundurunca bunların hepsinden de kötü ama Tivibu'ya falan da bakmak lazım. Ama %99 ihtimalle en kötüsüdür.
Bu tarz spikerler denk gelince spiker değiştirme olanağı yoksa en iyisi komple sesi kapatmak oluyor. Birkaç sefer bunu yaptım ve maçların sessiz hali, spikerli halinden çok daha iyiydi.
ŞL maçlarında falan kıvırtmıyorlar da. İngiliz takımı gol yemesine rağmen "absulitliy senseyşınıl gol" diyor spiker, yanındaki yorumcu da aaaov ovvv diye bağırıyor. Geçen hafta Felix'in United'a attığı golü defalarca övmüşlerdi. Bizdekiler bunu yapsa akşam vatan haini ilan edip ertesi gün evini ateşe verirler adamın.Ben bazen İngiliz spikerden izliyorum o da iyi oluyor baya bazı şeyleri anlamasam bile
Bu arada konuyu açan kişi başka biriyle karıştırmış galiba Ertem Şener ve fizik mi?
Tepki çekmemek içindirŞL maçlarında falan kıvırtmıyorlar da. İngiliz takımı gol yemesine rağmen "absulitliy senseyşınıl gol" diyor spiker, yanındaki yorumcu da aaaov ovvv diye bağırıyor. Geçen hafta Felix'in United'a attığı golü defalarca övmüşlerdi. Bizdekiler bunu yapsa akşam vatan haini ilan edip ertesi gün evini ateşe verirler adamın.
Bizimkiler tepki çekmemek için mi yoksa gerçekten öyle anlatmak istedikleri için mi bilmiyorum ama Türk takımı gol yiyince mıy mıy mıy yapmaya başlıyorlar. Anlatsana, işini yapsana. "Mıy mıy malesef... ... ... golü yedik sayın seyirciler.... ... ... mıy... mıy."
Gökhan Abdik falan öyle olabilir ama Ertem sıvacılık mesleğinden dolayı içinden gelerek öyle anlatıyordur. Ah Acun ah, başımıza bela ettiğin adamlara bak.Tepki çekmemek içindir
Yahu ben bunu araştırdım zaten yurt dışında yaşayan birkaç abi var tanıdık. Asla taraflı anlatmıyorlar işlerine bakıyorlar diyorlar Bir de bizdeki gibi tüm İspanya bugün Barçalı gibi bomboş geyikler de dönmüyor orda tabii...
Tepki çekmemek içindir
Yahu ben bunu araştırdım zaten yurt dışında yaşayan birkaç abi var tanıdık. Asla taraflı anlatmıyorlar işlerine bakıyorlar diyorlar Bir de bizdeki gibi tüm İspanya bugün Barçalı gibi bomboş geyikler de dönmüyor orda tabii...
İçimizdeki İrlandalılar..Gökhan Abdik falan öyle olabilir ama Ertem sıvacılık mesleğinden dolayı içinden gelerek öyle anlatıyordur. Ah Acun ah, başımıza bela ettiğin adamlara bak.
bana haziranda irlanda da fenerbahçe maçı seyrettireceklerİçimizdeki İrlandalılar..