Ertan Saban 'Mehmed: Fetihler Sultanı' Kadrosunda! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,817
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1001151103.jpg

TRT 1'in sevilen dizisi 'Mehmed: Fetihler Sultanı' kadrosuna sürpriz isim.

Yönetmen koltuğuna Şafak Bal'ın oturduğu ve başrolünde Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı Miray Yapım imzalı dizinin kadrosuna, Vlad karakteriyle başarılı oyuncu Ertan Saban dahil oldu.

Mehmed: Fetihler Sultanı, yeni bölümüyle salı 20.00'de TRT 1'de!

Yine kötü karakteri bulmuş :A Vlad galiba Kazıklı Voyvoda Drakula'nın çıkışı buna dayanıyordu.

Maşallah adam bir sezonda 3 dizide oynayarak rekor kırdı. :F

Ekli dosyayı görüntüle 135317

TRT 1'in sevilen dizisi 'Mehmed: Fetihler Sultanı' kadrosuna sürpriz isim.

Yönetmen koltuğuna Şafak Bal'ın oturduğu ve başrolünde Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı Miray Yapım imzalı dizinin kadrosuna, Vlad karakteriyle başarılı oyuncu Ertan Saban dahil oldu.

Mehmed: Fetihler Sultanı, yeni bölümüyle salı 20.00'de TRT 1'de!
Bu konuyu 3. Sezona saklarlar diye düşünüyordum.

Diziyi izleyen var mı bilmiyorum ama düşman kalmadı sanırım. O yüzden böyle bir hamle yaptılar diye düşünüyorum.
Ben dizi izlemiyorum ama tarihten bu karakteri biliyorum iyi yazarlarsa Ertan Saban bu role çok iyi uyar. Bayağı acımasız biri belki bazı sahneler sansürlü olur ama TRT olduğu için çok sıkıntı çekmezler.

• Aynen
Reactions: Emre Ozansoy
Ben dizi izlemiyorum ama tarihten bu karakteri biliyorum iyi yazarlarsa Ertan Saban bu role çok iyi uyar. Bayağı acımasız biri belki bazı sahneler sansürlü olur ama TRT olduğu için çok sıkıntı çekmezler.
Yurt dışı satışı varsa sansürsüzü düşer X'e. :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Harika bir seçim olmuş. Vlad'ın gaddarlığını verecek yüz hatların sahip. Vlad'da bir Balkan kişisi o yüzden ağız olarak da uygun.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Güzel bir seçim olmuş tam diziyi bırakmışken galiba tekrar bıraktığım yerden devam bakalım Vlad Tepes kesinleşti ama en merak ettiğim İskender Beyi diziye dahil edecekler mi yoksa bütün sezon sadece Vlad v Fatih izleyeceğiz.

Güzel bir seçim olmuş tam diziyi bırakmışken galiba tekrar bıraktığım yerden devam bakalım Vlad Tepes kesinleşti ama en merak ettiğim İskender Beyi diziye dahil edecekler mi yoksa bütün sezon sadece Vlad v Fatih izleyeceğiz.
İskender en az Vlad kadar önemli biri hatta daha önemli ikisinin de ortak noktası Osmanlı Sarayında yetişmiş olması. O yüzden mutlaka olması gerekiyor bence.