Ertan Saban 'Kurtlar Vadisi Pusu'da!

Karakoldaki gibi sert birini oynarsa mükemmel ötesi olur mükemmel vadide görmek istediğim biriydi hayırlı ve uğurlu olsun :oley:

O kadar "Ertan Saban, Kurtlar Vadisi Pusu'na katılmalı" dedim dedim, dedik dedik, en sonunda dediğimiz oldu. Psikopat rollerinin aranan adamı. Çok başarılı bir oyuncu, rolünün hakkını veren bir oyuncu. Çok çok iyi bir takviye. Hayırlı olsun. :)

O kadar "Ertan Saban, Kurtlar Vadisi Pusu'na katılmalı" dedim dedim, dedik dedik, en sonunda dediğimiz oldu. Psikopat rollerinin aranan adamı. Çok başarılı bir oyuncu, rolünün hakkını veren bir oyuncu. Çok çok iyi bir takviye. Hayırlı olsun. :)
Ben onu Teo olarak tanıyorum tam bir psikopat. :F

Birisi sesimizi duydu sonunda :D.Umarım karekterini düzgün ve güzel senaryo yazarlar eğer yazarlarsa Vadinin efsane karekterlerin arasına girer hemen .

Süper transfer, nerdeyse tüm dizilerini izledim. Psikopat rolülün kendisine çok yakışacağını düşünüyorum. :)

aga sabah ezanında kalktım haberi gördüm epey sevindim çok iyi transfer oldu 1-2 tane daha süpriz isim katılacakmış 🙂
Defne Samyeli ve Ertan Saban 2'de 2 tutturdum. Var birkaç oyuncu daha yalnız onaylatamadım. Kesinleşirse onları da açıcam, takipdeyim. :)

Bu adam Polat'ın gördüğü en büyük düşman olur söyleyeyim. Psikopat karakterlerin aranan oyuncusu :F

müthiş bi transfer vadide oynamayan oyuncu oyuncu değildir illa ki gelecekler :D
@AlemTo harbi çok yakışacak aga