Ertan Saban 'Kurtlar Vadisi Pusu'da!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Ertan Saban 'Kurtlar Vadisi Pusu'da!

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'ya yeni bir oyuncu katıldı!

Pana Film'in yapımcılığını üstlendiği, Doğan Ümit Karaca'nın yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerini Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli ve Erhan Ufak gibi isimlerin paylaştığı diziye, Sağır Oda, Elveda Rumeli, Sakarya Fırat ve Kılıç Günü dizilerinde yer alan Ertan Saban dahil oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonuyla 17 Eylül Perşembe 20:00'de Kanal D'de!

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

gerçektenmi çok sevindim ya çok sever beğenirim oyunculuğu süperdir

Komiser Reşat
iyi bi transfer umarım çabuk harcamazlar dizi de..

Çok iyi takviye olmuş, ama yine komedi içerikli bir yapımda rol almasını bekliyordum.

Ooo süper transfer yeni bölümleri iple çekiyorum şimdi.

Çok iyi bir transfer.. umarım yazım grubu oynayacağı karakteri titizlikle hazırlamıştır.

Evet istedigimiz oyunculardan biri daha geldi işte ; hayirli olsun çok iyi bir hamle

Elveda Rumeli ve Sakarya Fırat'ta başarılı bulmuştum. Dizi adına iyi takviye olmuş. Hayırlı olsun.

ertan şaban malesef türkiyede kıymeti bilinmeyen bir oyuncumuz yapımlarının tutmamasına çok üzüldüğüm birisidir elveda rumeli dışında sanırım öyle tutan dizisi yok özellikle son 5-6 yıldır her dizisi 8 bölümde bitiyor bir kadın tanıtım dısında hiç 9 bölümü gördüğü dizisi yok kılıç günü çok güzel bir diziydi ama 8.bölümde bitti arkasından karakolda 8.bölümle bitti galiba sonra bir kadın tanıtım sanırım 20 bölüm sürdü ama o dizide uzun ömürlü olmadı tabikide arkasından 3 bölümle biten hatasız kul olmaz ve 7 bölümle biten mutlu ol yeter dizileri geldi ertan bey türkiyede berk hakman ile birlikte piskopat rollerini en iyi canlandırıan oyuncularımızdandır başka semtin çocuklarında piskopat rolunu harika canlandırdı ama ben düşman olmasını istemiyorum hakan boyavda barda filminde piskopat rolunu çok iyi oynamıştı vadiyede düşman gibi girip polatların dostu olmuştu ben ertan şabanında piskopat rolde girip kara gibi sonradan polatların dostu olmasını istiyorum şu çok açık polatın yanına yeni birisi lazım ertan şabanında hakan boyav gibi piskopat rolde girmesini diziye ve polatların yanında yer almasını istiyorum işte ozaman bir şansımız olabilir bu sezon 🙂🙂🙂

Alllaaah sabah sabah büyük müjde gibi

bu adamın konuşma tarzı yapısı acayıp bir karakteri var.. inşAllah ilk bölümden takip edicem

Çok iyi bir transfer olmuş hayırlı olsun. Tam böyle aksiyon dizilerinde psikopat karakterlerin adamıdır kendisi.