Ersin Korkut 'Survivor All Star 2024’te! | TV8

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,670
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Acun Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor'ın 'All Star' sezonu için geri sayım tüm hızıyla devam ediyor.

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumu ile ekrana gelen programın açıklanan yeni yarışmacısı katıldığı sezon şaşırtan performansı ile dikkatleri üzerine çeken Ersin Korkut oldu.

Nagihan Karadere, Nihat Altınkaya, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Damla Can, Yiğit Poyraz, Merve Aydın, Nefise Karatay, Doğukan Manço, Seda Ocak, Yasin Obuz, Sahra Işık, Gizem Memiç, Özgür Tetik ve Furkan Kızılay isimleri ise geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı.

Survivor All Star 2024, yakında TV8'de!

Reactions: ömer karataş
Bu sezon şaşırtmaya devam edeceği şüpheli.

Enteresan bir şekilde başarılı olup, süpriz yapmışdı sezonunda....

her kitleye hitap edeceğim diye yarışmayla alakasız isimleri dahil ediyorlar kadroya.

her kitleye hitap edeceğim diye yarışmayla alakasız isimleri dahil ediyorlar kadroya.
Yarışma ile alakasız dediğin adam 2020’de uzun süre yarıştı ve başarı oranı yüksekti. Elenmesi de normal SMS ile değil sakatlık yüzünden oldu. Bir şansı daha en çok hakeden isimlerden biri.

Cabuk elenir bence
Böyle bir ön yargı katıldığı sene başlamıştı ama en başarılı isimlerdendi, herkesi şaşırttı sonra bir anda sakatlık bahanesi ile yarışmadan ayrıldığı açıklandı. Kızmıştım Acuna, destekliyordum Ersin’i. O sene belki şampiyon bile olabilirdi. Sanki önü kesildi. Köpeği ilede ilgili gereksiz reyting hamlesi bile oluşturmuşlardı. Acun’a bir kat daha kızmıştım

Acun abim el atmis olaya

Reactions: Dosi