Ersay Üner'in 'İki Aşık' Şarkısı 100 Milyonu Geçti!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

Ersay Üner'in 'İki Aşık' Şarkısı 100 Milyonu Geçti!

ersay-uner-den-ses-getirecek-klip-iki-asik.jpg


Ersay Üner'in müzik piyasasına bomba gibi düşen tekli çalışması 'İki Aşık' 100 milyonu devirdi!​

Söz, müzik ve düzenlemesi Ersay Üner'e ait olan şarkının klibinde ünlü oyuncu Hande Doğandemir de rol almıştı. Kısa sürede çok beğenilen ve müzik piyasasını sallayan şarkı 100 milyonu geçti!​

Ersay Üner'e böyle bir şarkıyı bizlere kazandırdığı için teşekkür ediyor, kendisini de tebrik ediyoruz.​

Orijinal formatta oku
 

Araf

Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
Ersay Üner, şu meşhur bestecimiz. Hani bir türlü sesi olup da, kendisini göstermeyen. Kasım 2015'te "yürüdüm" şarkısıyla yürüdü. Tam 90'lı yıllar kafasında bir şarkı ve klip olmuştu. Öncesinde Demet Akalın ile yaptığı düet vardı tabi, orada sesi ışıl ışıldı ve şarkıyı tek başına söylediği yerler daha iyiydi. "Tatlım Tatlım" isimli şarkısı, bir sonraki şarkısının patlayacağının sinyali gibiydi.

Aleyna Tilki'nin 200 milyona geçen şarkısını da Ersay Üner yazdı. Simge'nin birçok şarkısını, hatta son kliplenen "Üzüldün Mü" şarkısını yazdı. Mustafa Ceceli'nin son kliplenen "Geçti O Günler" şarkısını da kendisi yazdı. Daha birçok şarkıda kendisinin imzası vardı. Demet Akalın'a, Ebru Gündeş'e verdiği şarkılar da milyonlara ulaştı. İşte milyonlara ulaşan sözleri vardı ama kendisi arka planda kalıyordu ya da kalmayı tercih ediyordu.

Bu şarkısı hakkında konuşurken, içine sinen bir şarkısı olduğunu ve sesine giden bir şarkısı olduğunu ifade etmişti. Sözünü, müziğini ve düzenlemesini başarılı bir şekilde yaptı. Bu kadar kısa sürede çok iyi de izlenme sayısına ulaştı. Murat Joker'e de ayrı parantez açmak lazım. Çok kaliteli klipler çekiyor ve bu klip de son derecede kaliteliydi. Hande Doğandemir de klibe renk kattı. Kısa sürede bu kadar yükselmesi büyük başarı. Bu da işin ne kadar kaliteli olduğunu ve şarkının ne kadar çok bağımlılık yaptığını gösteriyor. Tebrik etmek lazım.