Ersan Gülüm, 5 Milyon Euro'ya Çin'e Satıldı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1435075016.jpg

Beşiktaş'ın defans oyuncusu Ersan Adem Gülüm, Çin Ligi'nin önde gelen kulüplerinden Shangai Shenhua'ya 5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu.

Devre arasında Beşiktaş’la 4 yıllık yeni sözleşme imzalayan Gülüm, siyah beyazlı takımla çıktığı 107 maçta 3 gol kaydetmişti. Geride kalan sezonda 37 maça çıkan 28 yaşındaki stoperin transferinin kısa süre içerisinde resmen açıklanması bekleniyor.

Bu arada Demba Ba'nın, Shenhua’nın teklifini kabul etmediği vurgulandı. Hatırlanacağı üzere Çin külübü Demba Ba için Beşiktaş'a 14 milyon Euro teklif etmişti. Senagalli oyuncunun İngiltere'de oynamak istediği biliniyor.

Günün en güzel haberi bu oldu. Ersan'ın her maç hata yapıp gol yedirmesinden bıkmıştık artık.

5 milyon Euro'nun 500 bin Euro'su sadaka niyetine fakir fukaraya dağıtılsın...

Günün en güzel haberi bu oldu. Ersan'ın her maç hata yapıp gol yedirmesinden bıkmıştık artık.

5 milyon Euro'nun 500 bin Euro'su sadaka niyetine fakir fukaraya dağıtılsın...
Kardeşim gerçekten çok iyi oldu 5 milyon euro bu kazma için çok iyi para iyi kar elde edeceğiz Demba Bada 14'e satılırsa. :D Sonunda kurtulduk.

Kardeşim gerçekten çok iyi oldu 5 milyon euro bu kazma için çok iyi para iyi kar elde edeceğiz Demba Bada 14'e satılırsa. :D Sonunda kurtulduk.
Demba Ba, Çin'e gitmek istemiyor maalesef. Bizi İngiltere'ye gitmek için zorluyor. İngiliz takımları da 10 milyon Euro'dan yukarıya çıkmıyorlar.

İnşallah gider Çin'e.
Ersan Adem Gülüm, Avustralya vatandaşı olduğu için bu kadar çok yüksek bonservis ödüyor Çin kulübü.

Çin'de 3 yabancı oynatma hakkı var ama Ersan, Avusturya vatandaşı olduğu için Asya statüsünde yerli olarak oynayabiliyor.

Mustafa Pektemek, Olcay, İsmail, Necip ve Serdar'ı da Avustralya vatandaşı yapmak lazım. :)

Ersan Adem Gülüm, Avustralya vatandaşı olduğu için bu kadar çok yüksek bonservis ödüyor Çin kulübü.

Çin'de 3 yabancı oynatma hakkı var ama Ersan, Avusturya vatandaşı olduğu için Asya statüsünde yerli olarak oynayabiliyor.

Mustafa Pektemek, Olcay, İsmail, Necip ve Serdar'ı da Avustralya vatandaşı yapmak lazım. :)
Keşke olsalar ben Mustafa kazmasını kendine getireceğini düşünüyorum Güneşin ama inanamıyorum. :D

Olcay, Mustafa ve Tolga'lara teklif yok kimse almaz zaten.

Mustafa, Cenk ve Ömer'in önünü kesiyor. Mustafa'nın yerine Cenk oynasa geçen yıl 5 gol fazla atardı.
Atınç ve Oğuzhanı da istiyorlarmış ikiside satılmaz bence Güneş onları çok geliştirecektir, bence Mustafa artık geride kalacak Ömer ve Cenkin arkasında bir forvet alınacak diye biliyorum, Cisse gelirse çok iyi olur.Törede 10 milyon euro üstü verilirse satılsın. :D

Atınç ve Oğuzhanı da istiyorlarmış ikiside satılmaz bence Güneş onları çok geliştirecektir, bence Mustafa artık geride kalacak Ömer ve Cenkin arkasında bir forvet alınacak diye biliyorum, Cisse gelirse çok iyi olur.Törede 10 milyon euro üstü verilirse satılsın. :D
Atınç, Pedro, Kerim ve Milosevic'e de teklifler var. Oğuzhan'ı İtalyanlar istiyor, özellikle Mancini.

Değerini bulursa hepsi satılabilir. Gökhan Töre hariç hiçbiri vazgeçilmez değil.

Demba Ba'nın yerine Cisse gelirse iyi olur. :)

Atınç, Pedro, Kerim ve Milosevic'e de teklifler var. Oğuzhan'ı İtalyanlar istiyor, özellikle Mancini.

Değerini bulursa hepsi satılabilir. Gökhan Töre hariç hiçbiri vazgeçilmez değil.

Demba Ba'nın yerine Cisse gelirse iyi olur. :)
Töre bence de gitmesin Hamza Hamzaoğlu istiyormuş alamazlar zaten, Pedro Kerim Atınç Oğuzhan çok genç isimler Milosevici tam izleyemedik bilmiyorum nasıl futbolcu olduğunu bakıcaz artık. :)