Erol Köse İzzet Yıldızhana Demediğini Bırakmadı-İlk Bizde

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,186
Puanı
859
Erol Köse 1 saat önce Tiwtterdan attığı mesajlar yine şok etkisi yarattı işte sözler;

İFFET DİZİSİNİN RAKİBİ <İZZET> +18 OLARAK, AYDEMİRAKBAŞ ,ZERRİN EGELİLER ,DİLBER AY,KAZIM KARTAL'IN DA KATILIMIYLA PEK YAKINDA SİNEMALARDA.

İzzet mahkemede<ne kadınlar sevdim zaten yoktular>diyerek odada yalnız olduğunu savunsa da güvenlik kameraları onu yakmış..

İzzet ekranlarda tam dibe vuryor.çırpındıkça batıyor.yok komplo yok ailem var.yok Allaha havale ettim.Ulan duyan da ibadette basıldın sanır.

İZZET KANALTURKTE MAGAZİNİ TEHDİTTE

İZZET ADIMI DUYUNCA PANİK ATAKTA...HADİSE MİSALİ KİM O DEMİŞ...BENİM KİM OLDUĞUMU HERKES BİLİYOR DA SENİ DE YENİ ÖĞRENDİLER BE İZZET

İZZET BİZDEN AYARI ALDIKÇA CİNNETTE..TAM 5 KEZ ARAYA DOSTLARI SOKTU AMA NAFİLE..BİZ SUSMAYIZ..

İzzet sadece ifade verdim diyor,oysa bildigin tutuklandi ve tutuksuz yargilanmak uzere kefaletle serbest birakildi..Mahkeme devam !

FF Özel Haber
YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve videolar, sitemiz kaynak gösterilmek veya ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.