Seninle bir daha iş yapmam başta öyle anlaştık ne bu canım oyuncak işimi?Yahu yapamam diyorum ben en sonunda ikinizi birden baba yapacagim yani
Seninle bir daha iş yapmam başta öyle anlaştık ne bu canım oyuncak işimi?Yahu yapamam diyorum ben en sonunda ikinizi birden baba yapacagim yani
Ya degistimiycem diyorum benSeninle bir daha iş yapmam başta öyle anlaştık ne bu canım oyuncak işimi?
Ya kavga etmeyin alti üstü bi dizi senle @KayıpSehir iki çok iyi arkadas gibi olcaksiniz ve sen @xemrexxx in ajani olcaksin.ben baba olacammmmmm o olsun uşak
Ya sen bi sus yatistirmaya calisiyorum ortaligi.Senin tiyatro geçmişin varsa benim de var.geçti bunun pazarı artık uşaksın.
tek ben olacam
sen öle san bekle sennn bak nasıl ikna etcem
offffffffffffYa degistimiycem diyorum ben
Ya kavga etmeyin alti üstü bi dizi senle @KayıpSehir iki çok iyi arkadas gibi olcaksiniz ve sen @xemrexxx in ajani olcaksin.
Ya sen bi sus yatistirmaya calisiyorum ortaligi.
Ya sen simdi rolunu begenmedinmi ? Istersen baba rolu dışında baska bi rol yazabilirim değiştirmek çok kolayoffffffffffff
Tamam yönetmenim sen ne dersen o.Ya degistimiycem diyorum ben
Ya kavga etmeyin alti üstü bi dizi senle @KayıpSehir iki çok iyi arkadas gibi olcaksiniz ve sen @xemrexxx in ajani olcaksin.
Ya sen bi sus yatistirmaya calisiyorum ortaligi.
Uzatma zaten @ernkrbyk küstünmu banaTamam yönetmenim sen ne dersen o.Nasıl olsa baba benim. Senin profesyonel olduğunu biliyorum o yüzden daha fazla uzatmayacağım.
bende baba olacam yada @KayıpSehir le ikimiz aynı kişi olak onun adı ba benim adım ba ikisi birlikta baba oluyoYa sen simdi rolunu begenmedinmi ? Istersen baba rolu dışında baska bi rol yazabilirim değiştirmek çok kolay
Yahu gittiniz baba rolunemi kafayi taktiniz yeterrrr baba olamazsın ne yazikki hem yasin gencbende baba olacam yada @KayıpSehir le ikimiz aynı kişi olak onun adı ba benim adım ba ikisi birlikta baba oluyo
Niye ben yaşlı mıyım?Yahu gittiniz baba rolunemi kafayi taktiniz yeterrrr baba olamazsın ne yazikki hem yasin genc
yaşın genç diyon uşak rolü veriyon çelişkiye bakYahu gittiniz baba rolunemi kafayi taktiniz yeterrrr baba olamazsın ne yazikki hem yasin genc
Sende alemsin yahuNiye ben yaşlı mıyım?
Yahu maske giydin dedim ya normalde parlak oglansin dizide.yaşın genç diyon uşak rolü veriyon çelişkiye bak
neyse boşver tamamAaa sende kırıcı olamamaya calisiyorum ama burda çocugu ikna etmeye calisiyorum lutfen izin verirmisin
Yahu maske giydin dedim ya normalde parlak oglansin dizide.
Kirilmadin dimi bak eger çok istiyosan seni manevi baba yapabilirimneyse boşver tamam
yokKirilmadin dimi bak eger çok istiyosan seni manevi baba yapabilirim
@KayıpSehir lutfen kırılma lutfen
Manevi babada olabilirsin ama valla bak sen buyultmussun çocuğu o hayat benimdeki gibi ama sonradan babasi gelmis oglunu almis falan
tmmManevi babada olabilirsin ama valla bak sen buyultmussun çocuğu o hayat benimdeki gibi ama sonradan babasi gelmis oglunu almis falan
evet zaten şakasına sey yaptımKabul ediyosun yani.
Anladim degistirdimevet zaten şakasına sey yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?