Ne yazikki az oldu sebebiyse forum kisa yazinca okuyor uzun yazinca degilcanın sağolsunazda olsa olur
Ne yazikki az oldu sebebiyse forum kisa yazinca okuyor uzun yazinca degilcanın sağolsunazda olsa olur
önemli değilNe yazikki az oldu sebebiyse forum kisa yazinca okuyor uzun yazinca degil
Ben iyi kaptım rolüEvetilk bolumde @kvp-medya ve @Çiğdem- in rolu cok fazla @EnveR ve @ernkrbyk ve @gizem ak ve @vadi kızı ve @xemrexxx ve @KayıpSehir in eder sekilde rolleri var digerlerinin hic yok
Sen kac yasindasin bu arada nerde yasiyosun okuyomusunönemli değil
yeri bura değil profilime gelSen kac yasindasin bu arada nerde yasiyosun okuyomusundaha bunlari bilmiyorum
yuh senin yuzunden mi ben uşak oldumÖnce uşak olmam için teklif geldi, dedim asla olmaz benim gibi oyuncuya o rol yakışmaz.sonra @cookies bir şeyler ayarladı benim için çılgın rol falan
Rolun @kvp-medya nin babasi isteÖnce uşak olmam için teklif geldi, dedim asla olmaz benim gibi oyuncuya o rol yakışmaz.sonra @cookies bir şeyler ayarladı benim için çılgın rol falan
Evet ne yazikkiyuh senin yuzunden mi ben uşak oldumT
bende uşak olmam o zaman
Oldun bilebende uşak olmam o zaman
Kusura bakmazsın artık.yuh senin yuzunden mi ben uşak oldumT
yuh yaa neler yaptırıyon banaOldun bileama seni ajan gibi bi usak olarak düşünuyorum diger bolumde rolun fazla olcak hayatimin rolundeki basroldeki adam gibi maske falan takmissin
olmaz yaaaaKusura bakmazsın artık.o rol benim için önemli
Ay hiç beğenmedim iyi ki uşak olmamışım.Oldun bileama seni ajan gibi bi usak olarak düşünuyorum diger bolumde rolun fazla olcak hayatimin rolundeki basroldeki adam gibi maske falan takmissin
Baba rolumu senin için onemli hinzir sey seni babada capkin bisey olcak gibi 😉Kusura bakmazsın artık.o rol benim için önemli
yuh yaa neler yaptırıyon bana
olmaz yaaaa
EvetAy hiç beğenmedim iyi ki uşak olmamışım.
uşakk olmam bennnnnnnnnn @cookies ben kayıpşehir in rolünü istiyommmAy hiç beğenmedim iyi ki uşak olmamışım.
Aa sus bakiyim o kadar anlasma yaptik senle bu rol için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?