Erman Kuzu'ya Kaynana Geliyor: Melek Baykal

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,853
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Erman Kuzu bu yıl hem Abiye'den hem de annesinden çekecek!

Ferhunde Hanımlar dizisinde Nermin, Hayat Bağları’nda Nurhayat, Cennet Mahallesi’nde Pembe, Akasya Durağı’nda şoför Melahat rollerinde izlediğimiz ünlü tiyatro oyuncusu Melek Baykal Türk Malı dizisinin kadrosuna katıldı.

Kendini harcamış.Kaliteli oyuncular saçma dizilerde kendini harcamasın para için...

Sırf para için yaptığını düşünmüyorum. Çok büyük bir ihtimalle Melek Baykal'ın hayatında en severek oynadığı rol Pembe'dir. Yeniden o tarz bir teklif heyecanlandırmış olmalı.
Paradan ziyade keyifle yapacağı için kabul ettiğini düşünüyorum.

Şüphesiz,ancak profesyonel olarak para da belirleyici etken olabilmekte.

Sırf yine Pembe olabilmek için Görgüsüzler diye zırva sapan bir dizide de oynamıştı,hatırlıyorum.

Onu ben de hatırlıyorum. Çok saçma bir girişimdi :D Onu yapacaklarına Cennet Mahallesi olarak devam etselerdi daha az saçma iş yapmış olurlardı.

Cennet Mahallesi havada bitirilmişti.İnsan adam gibi final bölümü çeker lan. (İzlediğimden değil,Show TV o dönemler çok yapıyordu bunu.O şekilde biten Sahte Prenses diye bir entrika dizisi vardı mesela.)

Bende hatırlamıyorum Cennet Mahallesi'ni. Hadi öyle bir komedi dizisinde normal karşılanabilir ama Eşref Saati gibi bir diziyi havada bırakmak hiç yakışmadı Show TV'ye.

Show TV'de dizi falan izlenmez zaten. Acun TV olarak değişebilir zaten yakında adı :D
Haftanın 7 gecesi Acun'un programları var :) 8.gün olsa ona da Yetenek Sizsiniz'i koyarlar tam olur :D

Oyuncu kalitesi artıyor zevkle izlemeye devam ederim ama senaryo biraz daha elden geçmesi lazım.