Erler Film'in Dizileri Yaza Ambargo Koymaya Devam Ediyor!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,808
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Erler Film'in 3 dizisi olan Cennet Mahallesi, Akasya Durağı, Arka Sokaklar her zamanki gibi bu yaza da ambargo koymayı başardı.

Öyle ki bu 3 dizi daha önce birçok kez yayınlanmış, yayınlandığı zamanlarda yine hep yüksek izlenmişlerdir. Şimdilere baktığımızda yine iyi izlenmeyi başarıyorlar ve kanallarını memnun ediyorlar.

Baktığımızda Cennet Mahallesi günde 3 kez olmak üzere yaklaşık olarak 3 saat 30 dakika, Akasya Durağı 1 saat 40 dakika, Arka Sokaklar ise 1 saat 30 dakika yayınlanıyor. Tabii bu sürelerin içerisinde reklam süreleri ekli değil. Reklamlarla beraber bu üç dizi yaklaşık olarak 9 saat yayınlanmakta. Yani günün yaklaşık olarak 3'te 1'inde bu 3 dizi yayınlanıyor.

Fakat izleyici gözünden baktığımızda bu 3'lü seri dışında başka yapımlar isteniyor. Artık izleyiciye farklı şeyler gösterilmeli. Ancak bu 3'lüden hâlâ vazgeçmeyenlerde mevcut. Bu mevcut grup bu yapımları izlemekten sıkılmıyor.

Aslında Show TV'nin de Kanal D'nin de arşivine baktığımızda bir sürü iyi dizilerinin olduğunu görmekteyiz. Ancak hiçbiri bu yapımlar kadar izlenmez. Fakat olaya reyting endeksli bakmazsak izleyiciye de farklı şeyler sunmamız gerekir. BU sebeple artık bu dizilerin yayınlanmaması doğru olacaktır.

Mesela Show TV'nin Delik Yürek'i yayınlaması gerçekten iyi bir durum. Delik Yürek gibi bir diziyi Cennet Mahallesi'nin yerine gündüz kuşağında yayınlasa daha kaliteli bir yayın akışı oluşur.

Aslında bu zamanda olan durum zamanında Çiçek Taksi'de de olmuştu. Kanalların şimdi ki Akasya Durağı gibi Çiçek Taksi'yi yayınladıklarını hatırlıyorum. Fakat bu durum Akasya Durağı geldikten sonra değişti ve dizi artık yayınlanmıyor.

OCMAsuL0tZVRcM0Pvd02aCUl.jpg

Tfgpgc5EAVBu4JvFUfZzFf3u.jpg

lMUlSCpRzVJHfeMzKtbcmnbS.jpg

Daha önce köşe yazısını yazmıştım Erler Film değil Resul Ertaş'ın başarısıdır....

Son düzenleme:

Arka Sokaklar'ı Resul Ertaş yazmıyor ama. :)
Ben Arka Sokaklar'ın yazım grubunda yer aldı diye biliyordum ama baktım yokmuş....

Eline sağlık.

Ama Resul Ertaş'ın payını yok sayamayız 2 dizisi ile.

Bide Perşembe'den itibaren Cennet Mahallesi tek yayınlanacak 17.00'da.

Cennet Mahallesi > Arka Sokaklar > Akasya Durağı bence.

En büyük ortak noktaları diziyi daha önce hiç izlemesen bile hemen olayı çözüyorsun. :)

Devamlılık gerektirmeyen yapımlar...

darksaal post: 1404587' Alıntı:
Cennet Mahallesi > Arka Sokaklar > Akasya Durağı bence.

En büyük ortak noktaları diziyi daha önce hiç izlemesen bile hemen olayı çözüyorsun. :)

Devamlılık gerektirmeyen yapımlar...
Cennet Mahallesi Fun Clup.

:D