''Erkenci Kuş''un Kadın Başrol Oyuncusu Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi ''Erkenci Kuş''un kadın başrol oyuncusu belli oldu!

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği, hikayesi Meriç Acemi'ye ait olan, senaryosunu Ayşe Kutlu'nun yazdığı dizinin kadın başrol oyuncusu Demet Özdemir oldu. Romantik komedi dizisinin erkek başrol oyuncusu ise birkaç güne belli olacak.

Kerem Çakıroğlu'nun yöneteceği ''Erkenci Kuş'' Ağustos ayında Star TV'de izleyiciyle buluşacak.

Kaynak: Ranini.tv

Ağustos geç.Haziranda başlamalı

Gold Film'in kadrolu elemanı olacak sanırım.

Eski dizideki kayınvalidesini de bekleriz

İnsan biraz kendini geliştirir ya hala bıkmadı mı. Sen Kiminle Dans Ediyorsun'da oynayınca biraz umutlanmıştım ama zayıf oyunculuğuyla birbirinin aynısı yaz dizilerinde oynayıp paraları cebe doldurmak daha iyi geliyordur o da kendince haklı.

Yalnız oyuncular belli olmaya başladıysa bu dizinin Ağustos'a kalacağını sanmıyorum.

Partneri için dört adayım var: Seçkin Özdemir, Furkan Palalı, Serkan Çayoğlu veya Furkan Andıç.

Bir kere de şaşırt ya ciğerini biliyorum bu kanalın.

Onlarda Çilek Kokusu ile yazı zor bitirip, FOX'ta No 309 ile Kara Sevda'yı geçince çatlardı tekrar çalışmasa..

Yine bir yaz dizisi, yine Demet Özdemir.

Sevimli ile sevimsiz arası bir karakter anlam veremiyorum bu kıza. Ama iyi bir kitlesi var bakalım.

@kerem Bu diziyi izleyecek sözünü yiyeceksin demiştim tam sana uygun ecünnü seçmişler