"Erkenci Kuş" Yeni Sezonda Hangi Gün Ekranlara Gelecek?

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,903
Puanı
1,060

Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği,yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın,senaristliğini ise Ayşe Kutlu’nun üstlendiği, başrollerinde Can Yaman,Demet Özdemir,Özlem Tokaslan,Cihan Ercan,Öznur Serçeler,Berat Yenilmez,Birand Tunca,Sevcan Yaşar,Ali Yağcı,Tuğçe Kumral,Anıl Çelik,Sibel Şişman ve Tuan Tunalı gibi ünlü isimlerin yer aldığı Erkenci Kuş yeni sezonda gün değiştirecek.

Erkenci Kuş salı akşamları yayınlanıyor ve oldukça iyi oranlar alıyor ancak Ufak Tefek Cinayetler dizisi kendi gününde devam edeceği için Erkenci Kuş iyi oranlarına rağmen gün değiştirecek.Alınan son bilgilere göre Erkenci Kuş yeni sezon ile birlikte Pazar Akşamları yayınlanacak.

Erkenci Kuş Yeni Bölümleriyle Her Salı Saat 20.00'de Star TV'de!

Eylülde 4-5'lere, Ekimde ise 3-4'lü reytinglere iner Kasımda final yapar. Tipik yazlık dizi.

Dolunay gibi 26 bölümü görürse başarı olur.

Kaynak nedir @serhatt
Ben geçen gün yapımdan biriyle ufak bir görüşme yapmıştım, dizinin akıbetinin Eylül başında netleşeceğini belirtmişti.

Ben de bu haberi gördüm ama fazla güvenilir bir kaynak değildi. Zaten tekrarları da düşünürsek cumartesi daha yüksek ihtimal. Ha eğer olur da doğru çıkarsa Jet Sosyete'nin laneti üzerinde olsun.

Gerçekten bu dizinin salı gününde kalacağını düşünen varmıydı
utc rakiplerinin olmasına rağmen 8 lere ab de ise 13 lere çıkmıştı. Ay yapıma sorarsanız eğer salı günü kanal ile 2.sezon anlaştıklarını söylediler. Bu haber %99 oranında gerçek yani

Salı günü devam edecek bence

Pazar olmaz bence. Çarşamba olur en kötü. No:309 gibi devam ettirmeyi düşünür kanal

Cumartesi'ye alınırsa daha iyi olur. Tekrarları da o gün yayınlanıyor zaten. 26'da bitmesi kesin.