Erkeklerin Mi Yoksa Kadınların Mı Hakları Daha Fazla Sizce?

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,571
Puanı
1,060
Bu yıllardır konuşulur, şimdi bu soru burada sizlerle!

Erkekler der çoğu kişiler peki sence arkadaşım?

CEVAPLAR GELSİN!

Kad%C4%B1n-ve-erkek-aras%C4%B1nda-10-fark.jpeg

Bence her iki taraf eşit olmalı artık, ama erkek bi adam daha önde hep bu devirde hele..

Bi insanın bir başka insandan hakkının fazla olacağına inanıp bu konuyu açabildiğiniz demek? Neyin kafası laa bu.
Soru o kadar manasız ki. Neyse daha fazla vaktimi almasın konu.
Kimsenin kimseden daha fazla hakkı olamaz. Bunun cinsiyeti olmaz.:)

Eşitlikten yanayım ve genelde erkeklerin daha üstün olduğu konuşulur ama tam tersi her zaman kadınlar daha üstündür :A (kadınların hakkını yiyen karaktersizleri ayrı tutuyorum tabi)

Malesef şöyle bir algı var dünya erkeklerin dünyasıymış gibi bir algı ve bunu yıkmak şuan günümüzde bile çok zor şimdi bizim haklarımız daha çok desem kendimi kandırmış olurum bu algının yıkılıcağını çok sanmıyorum zaten ülke olarak her geçen yıl geriye gidiyoruz 😕

Ama şunuda unutmamak lazım erkeği dünyaya getiren kadındır , yanı bir bakıma dünyadakı tanrıları gibidir kadınlar erkeklerin, biz getiriyoruz sonucta onları dünya ya bu açıdan kadının erkekten üstün olduğu ortaya çıkıyor ama eşitlik olması tabikide olması gereken şey yinede yukarıda belirttiğim gibi dünya insanların değil erkeklerin dünyası algısı yıkılmadıkça eşitlik diye boşuna nefes tüketmeye gerek yok :A

Eşitliğe inanırım ama bence maalesef erkeklerin daha fazla diye düşünüyorum