Erkekler Bana Vursun mu Diyorum Yani !

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Erkekler bana vursun mu diyorum yani?
[TABLE="width: 554"]
[TR]
[TD="width: 70%"]
Sunucu Burcu Esmersoy kendisi hakkında çıkan bir habere yanıt vereyim derken kafaları karıştırdı

Burcu Esmersoy ile Yaz Gecesi programında ’Sosyal Medya Müdürlüğü Koordinatörü’ Kaan Sezyum, bir gazetenin internet sitesinde Burcu Esmersoy hakkında çıkan bir haberi Burcu Esmersoy’a aktardı. “Ünlülerin unutulmaz gafları” başlığı ile verilen haberde en büyük gafı yapan ikinci kişinin Burcu Esmersoy olduğunu gören Kaan Sezyum, haberde Burcu Esmersoy’un “Erkekler top görünce dokunmaya ve vurmaya çalışıyor, topu kıskanıyorum” şeklinde ki ifadelerini Burcu Esmersoy’a canlı yayında söyledi. “Yok artık” diyen Burcu Esmersoy,sözlerinin ne anlama geldiğini anlamaya çalıştı..

Ne olabilir ki bu?

“Tam cümleyi bilmiyorum ama, topu kıskanıyorum diyor ama, topu kıskanıyorum diyorsam bana mı dokunsunlar istiyorum diyor yani. Gerçekten saçma yani. Erkeklerin bana vurmalarını mı istiyorum. Böyle mantıksız bir şeyi ben söylemiş olabilir miyim? Çok kıskancımdır ama böyle erkekler bana vursunlar falan gibi bir şeyde söylemem. Ne olabilir ki bu” diye konuştu...

[/TD]
[TD="width: 30%"]
c124558.jpg

spacer.gif

cx25124.jpg

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]