Erkek Adam Ağlar mı?

The_Erinch

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,934
Puanı
1,060
1747245590603.png

1747245624645.png
1747245645770.png

Bal gibide Ağlar...

Ağlamam diyen erkeğe zerre inanmayın...

Neden Erkek Adam Ağlamasın..Bana biri bunu açıklayabilir mi?

Neden Ağlayan erkeği sevmeyen kızlar vardı bunu kızlar açıklasın..

Erkek ağladığında aciz mi görünür...Güçsüz mü görünür..Ezik mi Görünür..

Ben dibine kadar ağlarım..
Hatta öyle bir ağlarım ki kendi sümüğümde boğulacak raddeye gelirim.
Bundan asla çekinmem aslada saklamam...Zaten benim en sümüklü hallerime burada en canlı şahit @Emre Ozansoy @Zeyno @Angelica dır.

Ağlamak güçsüzlük değildir bana göre..

Taşmıyız biz kardeşim..
Neden gurur yapayım..neden herşeyi içime atayım...Benim canım yok mu?

Çok dolmuşum bu konuda...

Bakalım sizler ne düşünüyorsunuz?

Her insan ağlar bu doğal ama toplumsal yargılardan biraz erkeklerin içine işlemiş bazen küçükken ulu ortada ağlama erkeksin diye maalesef daha kötü bir şey kadın da öyle kahkaha atmamalı algısı da var. Onun dışında normal ağlama değil ama sürekli ağlama kalıplaşmış yargılardan yıllar boyu gelen süreçte güçsüzlük olarak karşı taraf ister istemez algılayabilir diye düşünüyorum.

• Aynen
Reactions: The_Erinch
O zaman mizahi şekilde cevap vereyim. Erkek adam neden ağlamaz?

Erkek adam ağlamaz çünkü futbol takımı şampiyon olur gözyaşının ona saklar. Tuttuğu takım yenilir gözyaşını ona ayırır. Duygularını da genelde maç sonu istatistiklere gömer :D

Zaten ağlasa da gözüne ter kaçtı der.

Erkek adam ağlamaz. En fazla buğulanır. :)

• Beğendim
Erkekte bir canlıdır oda elbette ağlar kimisi gösterir kimisi göstermez ama muhakkak erkeklerde ağlar benim için en güzel örneği @The_Erinch abimdir izlediği tüm duygusal film dizi ağlar onun bu kadar duygusal olması çok hoşuma gidiyor ☺️

• Harika
Ağlamanın erkeği ve kadını olmaz insan olan, kalbinde duygu ve merhamet barındıran herkes ağlar .. Ağlamak bana acizlik olarak gelmez hiç bir zaman Sezen Aksu nun dediği gibi "Ağlamak güzeldir süzülüyorsa yaşlar gözünden sakın utanma" :bhr:

Emeğine sağlık @The_Erinch :ok:

O zaman mizahi şekilde cevap vereyim. Erkek adam neden ağlamaz?

Erkek adam ağlamaz çünkü futbol takımı şampiyon olur gözyaşının ona saklar. Tuttuğu takım yenilir gözyaşını ona ayırır. Duygularını da genelde maç sonu istatistiklere gömer :D

Zaten ağlasa da gözüne ter kaçtı der.

Erkek adam ağlamaz. En fazla buğulanır. :)
şampiyonluk konusunda pek şanslısınız, yıllardır bir gram süzdürmedi fener. :A

Erkek ağladığında aciz mi görünür...Güçsüz mü görünür..Ezik mi Görünür..
Erkek ağladığında sadece ve sadece "insan" gibi görünür..

Erkek de kadın da insandır ve insanın kalbi ile duyguları vardır. Ağlaması gerekiyorsa ağlamalıdır. Ağladığında da kimseden utanmamalıdır.

• Aynen