aynen abi o mirsad ı çok çabuk harcadılar kgt nin en iyisiydi adam yok yere gitti vallahi ya tüm vadicilerde seviyodu adamıerkanı erken kaybettik o kadar çok gereksiz karakterlerin olduğu dizi de ölmesi gereken en son karakterlerden biriydi aynı kgt deki mirsad gibi
takas kardeşim sorun abdül den ziyade senaryo yönetmen oyuncu kalitesi kgt vs vsaynen abi o mirsad ı çok çabuk harcadılar kgt nin en iyisiydi adam yok yere gitti vallahi ya tüm vadicilerde seviyodu adamı
abi sorunları bi kenara bırakalım Abdülhey vadinin olmazsa olmaz adamı ölmesi çok kötü olur.Herşey halledilir bi şekilde vadinin ismi dahi yeter ama abdül giderse geri dönüşü olmaz bununtakas kardeşim sorun abdül den ziyade senaryo yönetmen oyuncu kalitesi kgt vs vs
yapma takas kardeş abdül ne bir memati ne de bir çakırabi sorunları bi kenara bırakalım Abdülhey vadinin olmazsa olmaz adamı ölmesi çok kötü olur.Herşey halledilir bi şekilde vadinin ismi dahi yeter ama abdül giderse geri dönüşü olmaz bunun
abi yapma Allah aşkına ya abdülhey memati varken bile 2. numaraydı dizide polattan sonra her zaman polata daha yakın olan hayat verenin kuluyum diyen bi adamdıyapma takas kardeş abdül ne bir memati ne de bir çakır
bu diziden kimler geldi geçti abdülhey vadinin efsanesiydi ama bu sezon abdülheyin karizmasını iyice çizdiler onun için öleceğini düşünüyorum çünkü pana hep bunu yapıyor oyuncunun önce karizmasını çiziyor sonra öldürtüyor.
Takas karde§im anla§Ilan yeniden yapIlanmaya gidiliyor bence bu tür hareketler çoktandIr yapIlmasI gereken hareketlerdi sen olaya cok duygusal bakiyorsun seni anlIyorum set ekibinden kutgusuna efektcisinden set amirine yönetmeninden yardImcIsIna hepsini toptan degi§tirme zamanI geldide geciyor benim açImdan necati bey ve ömer baba harici herkes degi§ebilir cünkü veriler ne yzIk ki bunu gösteriyorabi yapma Allah aşkına ya abdülhey memati varken bile 2. numaraydı dizide polattan sonra her zaman polata daha yakın olan hayat verenin kuluyum diyen bi adamdı
benim için abdülhey in ölümü mematiden çok daha büyük bi yıkım olur zaten kimse kalmadı eskilerden polat erhan ömer baba nazife anne
polatta yok ortada şuan Abdülhey en önemli taştır vadide açık ara
abi verileri bu kadar takmaya gerek yok abdülhey olmadan ne yapılanma olabilir ne değişim polat-abdülhey-erhan-ömer babalar sonuna kadar kalsın yapılanma bunlar varkende her türlü olabilirTakas karde§im anla§Ilan yeniden yapIlanmaya gidiliyor bence bu tür hareketler çoktandIr yapIlmasI gereken hareketlerdi sen olaya cok duygusal bakiyorsun seni anlIyorum set ekibinden kutgusuna efektcisinden set amirine yönetmeninden yardImcIsIna hepsini toptan degi§tirme zamanI geldide geciyor benim açImdan necati bey ve ömer baba harici herkes degi§ebilir cünkü veriler ne yzIk ki bunu gösteriyor
Bak bunds haklIsIn akif ve arkada§larI varken abdül en son harcanacak insan tabi bide necati beyin e§i ali buhara metenin kuzeni birde böyle bir garabet olay varabi verileri bu kadar takmaya gerek yok abdülhey olmadan ne yapılanma olabilir ne değişim polat-abdülhey-erhan-ömer babalar sonuna kadar kalsın yapılanma bunlar varkende her türlü olabilir
abi tabi duygusal bakacam 11 yıldır adam bizden biri gibi olmuş kgt gibi gereksiz bir oluşum varken abdülhey gibi bir efsaneyi öldürmeleri bana göre fiyasko olur. kimseye de yapılanma değişim falan diyemezsin abdülhey gitti izlemem der ama eskilerden kim kaldı der
abi abdülde akraba mesele değil akif ve kgt halk tarafından sevilmedi akifi kimse sevmiyor bi ben seviyodum bende sevmiyorum artıkBak bunds haklIsIn akif ve arkada§larI varken abdül en son harcanacak insan tabi bide necati beyin e§i ali buhara metenin kuzeni birde böyle bir garabet olay var
Akrabası deil ben bizzat kenan cobanla konuştum ve bu Soruyu sordum oda elazığlı güllü erhan halasının torunuabi abdülde akraba mesele değil akif ve kgt halk tarafından sevilmedi akifi kimse sevmiyor bi ben seviyodum bende sevmiyorum artık![]()
sen öyle diyosan öyledir abiAkrabasI deil ben bizzat kenan cobanla konu§tum ve bu doruyu sordum oda elazIglI güllü erhan halasInIn torunu
Bende ki kesin bilgi hatta abisi de cem çoban da finanstasen öyle diyosan öyledir abiyav müthiş bişey konuşmak off off Necati abimle bi foto çeksem başka bişey istemem en büyük hayranıyım onun
doğrudur abi güllü erhanla akraba olduklarını biliyodum da bazıları abdülde teyzesinin oğlu falan yazmıştı ordan aklımda kalmış
onu duymuştum abi panada çalışıyomuş abisiBende ki kesin bilgi hatta abisi de cem çoban da finansta
Muhasebeci gunumuz adIyla finanstaonu duymuştum abi panada çalışıyomuş abisi
abi abdülhey acaba bölüm başı kaç bin alıyo merak etmişimdir hepMuhasebeci gunumuz adIyla finansta