Erkan Petekkaya'dan Yeni Dizi!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,151
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Erkan Petekkaya'dan yeni dizi!

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki', 'Dila Hanım', 'Paramparça', 'Gel Dese Aşk' ve 'Kırmızı Oda' gibi dizilerde yer alan başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, yeni sezonda O3 Medya imzalı dizi ile ekranda olacak.

Son olarak 'Masumiyet' dizisini kaleme alan Sırma Yanık'ın senaryosunu yazdığı dizi hakkında henüz başka bir detay yok.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Sırma Yanık varsa kadınlar Erkan Petekkaya etrafında pervane olacak desene.
Bu adam bu vizyonsuzlukla nasıl Kırmızı Oda gibi bir işte rol aldı asla anlayamayacağım..

Reactions: Gerekli24
Sırma Yanık ara versin bence son işlerinin durumu ortada.

Sırma Yanık Gold'u nasıl bıraktı hayret.
O3 de ilginç seçimler yapıyor. Önce Eda Tezcan şimdi Sırma Yanık.

Sırma Yanık varsa kadınlar Erkan Petekkaya etrafında pervane olacak desene.
Bu adam bu vizyonsuzlukla nasıl Kırmızı Oda gibi bir işte rol aldı asla anlayamayacağım..
Cevabı çok basit. İyi oyuncu olduğu için rol aldı.
Kişiliğini, vizyonunu falan beğenmezsin ama Sadi'yi harika canlandırdı bunu bilmene rağmen nasıl böyle bir yorumda bulunuyorsun anlamadım.

Evet ama öyle bir projede rol aldıktan sonra kariyer tercihlerinde de biraz bilinçlenmesini falan bekledim niyeyse.
Aman adamın derdi niye beni geriyorsa.

Gold Film'in yeni sezonda Kanunsuz Topraklar dışında başka işi olmayınca Sırma Yanık da başka yapım şirketine gitmiş. O3 Medya ile güzel bir iş çıkarabilirler ama Erkan Petekkaya, Sırma Yanık'ın hikayesinde nasıl olur bilemedim.

Sadece Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde izledim kendisini ve oradaki performansı çok iyiydi. Diziye heyecan katan sahneleri vardı.

Star TV'de olabilir belki bu dizisi.

Yapım şirketini görünce aslında Son Yaz'a Halil Sadi Sancaktar olarak girebilirdi diye düşündüm, karaktere yakışacak bir oyuncu.