Dila Hanım dizisinde oynayan Erhan Petekkaya,Akşam Gazetesine konuştu.
Dizi sektörünü eleştiren oyuncu yabancı dizilere bakınca Türk dizilerindeki sorunun kolayca anlaşıldığını söyledi.Petekkaya kendi dizisine de değindi.
@Forumdash @yakup09 @EveN @mrt-06 @dizi kolik
Dizi sektörünü eleştiren oyuncu yabancı dizilere bakınca Türk dizilerindeki sorunun kolayca anlaşıldığını söyledi.Petekkaya kendi dizisine de değindi.
- DİZİNİZ, Yeşilçam klasiği ‘Dila Hanım’ filmiyle kıyaslanıyor...
Kadir ağabey ve Türkan Hanım’ın oynadığı filmi kendimizle kıyaslamak küstahlığın dik alası olur. İkincisi filmin çekildiği dönemler farklı.
- Siz de ağır set koşullarından yakınan oyuncular arasında mısınız?
Evet... Ancak iyileşme için tüm anlayışın değişmesi gerekiyor.
- Diğer yapımları izliyor musunuz?
Yabancı dizileri mutlaka izlerim. Onları seyredince Türkiye’de gerçekten senaryo sıkıntısı olduğunu net
olarak görebiliyorum.
- Ne gibi sıkıntılar?
Eskiden senaryoya baktığınızda tutup tutmayacağını kolaylıkla anlıyordunuz. Ancak şimdi bu mümkün
değil. Yeni bir reyting sistemi geldi. Artık patronlar bile ne olacağını tahmin edemiyor.
ŞÖHRET BENİ DEĞİŞTİRMEDİ
- ŞöhretLE birlikte hayatınızda değişikliğe uğrayan şeyler oldu mu?
Özel hayatımız zorlanıyor. Bunun dışında fazla birşey değişmedi. Eskiden neysem yine öyleyim. Hayata değişik bakıyorum. Çünkü hepimizin gideceği yer aynı. Obama olsam da sabahleyin kahvaltıda peynir ekmek yiyorum.
DEĞERLERİMİZ BOZULDU
- Değerlerimiz her dönem biraz daha değişiyor. Bundan 20 yıl önceki değerlerimizle şimdikiler arasında uçurum var. Umarım ilerleyen yıllarda gençlerimizin karakteri bozulmaz. Çok ahlaklı, daha dürüst, sözüne güvenilir insanlar olurlar. Eskiden söz vardı, artık herkesin çeki patlıyor bırak sözü! (gülüyor)
ARAMIZDA UYUM TAM
- Dizideki rol arkadaşınız Hatice Hanım’la uyumu yakalayabildiniz mi?
Hatice Şendil çok iyi arkadaşım... Hanımefendi ve disiplinli bir yapıya sahip. Bence bu mesleği yapan birisinde olması gereken özellikleri taşıyor. Uyumumuz çok iyi.
@Forumdash @yakup09 @EveN @mrt-06 @dizi kolik