Erkan Petekkaya 'Kırmızı Oda'ya Veda Ediyor! | TV8

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,741
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
images

Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda'ya veda ediyor!

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Benal Tairi'nin oturduğu, başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı diziye başarılı oyuncu Erkan Petekkaya veda ediyor.

22. bölümde Delikanlı Sadi karakteri dahil olan Petekkaya, toplamda 20 bölüm dizide yer almış olacak.

5tqxsnm.jpg

Kırmızı Oda, sezon finaliyle bu akşam 20.00'de TV8'de!

Sosyal medyada paylaşılan videolarını gördükçe hikayesini merak ediyordum, hatta tamamlanınca izlemeyi düşünüyordum. Ama 20 bölüm çok fazla. :A

Erkan Petekkaya için iyi bir proje oldu, yeni sezonda güzel bir dizide yer alacağını düşünüyorum.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Konuk oyuncu olmanın da bir sınırı var 20 bölümlük konuk oyuncu mu olurmuş, suyunun suyunun suyunun suyunu çıkardılar.

Her ne kadar kişisel olarak kendisini sevmesem de hem Sadi'nin hikayesiyle hem de oyunculuğuyla Kırmızı Oda'ya büyük iz bıraktı. Hikayenin bir tık fazla uzadığını kabul ediyorum ama gerçekte de doktora bu kadar uzun süre geldiğini öğrenince pek de bir şey diyemiyor insan. Ayrıca aylarca hatta yıllarca süren terapiler de olduğu için böyle uzatmalar çok da sırıtmıyor bence.

Bu arada fragmanda olmayınca insanlar saçma sapan spekülasyonlar üretmeye başlamıştı ama işin aslını kendi açıklamış:
"Uzun süredir yaşadığım böbrek rahatsızlığım nedeniyle salı günü acilen ameliyata alındım. Sırf seyirciyi düşünerek ertesi gün doktor 3 gün dinlenmem gerektiğini söylediği halde sete gidip sahnelerimi zar zor yetiştirdik. Fragmanda olmamamın tek nedeni budur."