Erkan Meriç 'Savaşçı' Kadrosunda! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,647
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

'Savaşçı' kadrosuna sürpriz isim!

Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, başrollerini Murat Serezli ile Sarp Levendoğlu'nun paylaştığı ve yeni sezon hazırlıkları devam eden dizinin kadrosuna 'Adını Sen Koy' dizisi ile yıldızı parlayan Erkan Meriç dahil oldu.

Ekin Mert Daymaz ile görüşmelerin devam ettiği dizide Meriç, Bektaş Subaşı karakterine hayat verecek.

'Savaşçı' yeni sezonuyla yakında FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Adını Sen Koy fanları sosyal medyada bu adam ekrana dönsün diye kendilerini parçalıyordu gözleri aydın.

Reactions: Gerekli24
Fox'ta pek yer yok gibi diziye. Oya Doğan geçen haftaki canlı yayınında Kanal D de yayınlanma ihtimalinin yüksek olduğunu söylemişti.

Fox'ta pek yer yok gibi diziye. Oya Doğan geçen haftaki canlı yayınında Kanal D de yayınlanma ihtimalinin yüksek olduğunu söylemişti.
Bende bir şeyler duydum, Kanal D'de yayınlanacağı ile ilgili ama haberlerini açtığımız kişilerden böyle bir haber gelemediği için FOX olarak yazıyorum.
Uzun zaman aradan sonra TV'ye dönmesine sevindim ama riskli bir projeye gelmeseydi keşke
Bir şekilde kendisini hatırlatması gerekiyordu ve Savaşçı'nın riskli olduğunu da düşünmüyorum ben.

Reactions: Cervantes
Uzun süre ara verdi hangi güne koyacak hangi kanala riskli bir durum ama evet haklısın ASK biteli beri yok

Reactions: Emre Ozansoy
Uzun süre ara verdi hangi güne koyacak hangi kanala riskli bir durum ama evet haklısın ASK biteli beri yok
Hem eski partneri, hem eski sevgilisi Hazal Subaşı bile iki dizide rol aldı. Kendisi seçici davranıyor, yada ekranlarda yer almak istemedi.

Hangi kanalda olursa olsun iyi bir oran alacağını düşünüyorum ben.

Hem eski partneri, hem eski sevgilisi Hazal Subaşı bile iki dizide rol aldı. Kendisi seçici davranıyor, yada ekranlarda yer almak istemedi.

Hangi kanalda olursa olsun iyi bir oran alacağını düşünüyorum ben.
Ben gününe göre değişir diyorum

Kendisi için doğru bir seçim yapmış.