Erkan Kolçak Köstendil: "İnşallah Yerli Netflix’imizi Kurmuş Oluruz!"

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,799
Reaksiyon puanı
56,999
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
77_8.jpg


Başarılı oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, Oya Doğan'ın sorularını cevapladı!

'Ulan İstanbul', 'Familya' ve 'Çukur' gibi dizilerde rol alan, karantina döneminde kendi imkanları ile çektikleri 'Pes Artık' dizisi ile gündeme gelen başarılı oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, gazeteci Oya Doğan'ın sorularını cevapladı.

İlk iki bölümü YouTube'da Mini Dizi kanalında yayınlanan Pes Artık dizisinin 9 bölümü 7 günde çektiklerini açıklayan Köstendil, "Mini dizi kanalı nasıl devam edecek bundan sonra?" sorusuna "Youtube’da Mini dizi kanalında yayınlanıyor Pes Artık. Açıkçası hayalimiz o kanalın sadece bu diziyle kalması değil! Bence genç insanların ilerde kendi kendine ürettikleri şeyleri rahatlıkla yayınlayabileceği, onların da yeni bir şeyler üretebilecekleri bir alana dönüştürmek istiyoruz. Açıkçası bu anlamdaki en büyük hayalim o. İnşallah yerli ve milli Netflix’imizi kurmuş oluruz." yanıtını verdi.

Erkan Kölçek Köstendil'in röportajının tamamını okumak için tıklayınız...
 
  • Harika
Reactions: Gizmen and Angelica

Araf

Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
Erkan Kolçak Köstendil, 2017 yılında Onur Ünlü'nün YouTube için çektiği, 15 dakikalık ve 10 bölümden oluşan "Görünen Adam" isimli mini dizide rol almıştı. Aslında yabancı değil internette dizi konusuna. :)