Erkam Aydar'dan Yeni Dizi!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
O Ses Türkiye yarışması ile büyük üne kavuşan 'Erkam Aydar' ekranlara dönüyor!

Yapımcılığını Focus Film'in üstleneceğini, proje tasarımını Nilgün Sağyaşar'ın yapacığı dizi için hazırlıklar sürüyor. Dizinin erkek oyuncusu belli oldu. Dizinin başrol erkek oyuncusu Erkam Aydar oldu. Dizi için kadın oyuncu arayışları ise henüz sürüyor. Dizinin kanalı ise belli. Dizi Show Tv ekranlarında yayınlanacak. Dizinin adı ise henüz belli değil. Dizinin 2015 Mart'da başlaması bekleniyor.
389q0jvyn9lfn.jpg

Adını Kalbime Yazdım'ı hatırladım. Dizi tutmuştu ama harcanmıştı maalesef. Umarım kanal bu sezon artık böyle yanlış hamleler yapmaz.

Bu adam oyuncu mu ki yeni dizisi olabiliyor.:F Sanki çok büyük işlerde oynayan biri.:F O nedenle umutsuzum.

Adını Kalbime Yazdım'ı hatırladım. Dizi tutmuştu ama harcanmıştı maalesef. Umarım kanal bu sezon artık böyle yanlış hamleler yapmaz.​
İnsAllah ama Gecn sezon en cok uzuldugum Pis Yedili oldu kanali ilk 5e sokan yapimi resmen mahf ettiler ama bu sezon o eski yonetim yok Melis Civelek cok aklilli kadindr

Bu Show da ne kadar diziye başlıyor böyle?
Tutacağını düşünmüyorum, yine de başarılar... :)

O Ses Türkiye'de iken tiyatro eğitimi aldığını ve oyuncu olmak istediğini söylüyordu. Sanırım Adımı Kalbime Yazdım gibi ismi olan bir dizide de yer almıştı. :)

Başlıkta ki gibi bir durum yok onu diyorum ben. Eğer çok iyisen ve senin ismin ile diziler anılıyorsa olabilir yani Meryem'in dizisi, Beren'in dizisi, yada Çağatay'ın dizisi Kerem'in dizis olurda Erkam Aydar ne oluyor komik geldi açıkcası adı bile düzgün söyleyemediğim bir insanın ismi ile dizi anılması.:)

Başlıkta ki gibi bir durum yok onu diyorum ben. Eğer çok iyisen ve senin ismin ile diziler anılıyorsa olabilir yani Meryem'in dizisi, Beren'in dizisi, yada Çağatay'ın dizisi Kerem'in dizis olurda Erkam Aydar ne oluyor komik geldi açıkcası adı bile düzgün söyleyemediğim bir insanın ismi ile dizi anılması.:)
Senin başlık önerin nedir peki? Bence olabilecek en mantıklı başlık. :):)

Senin başlık önerin nedir peki? Bence olabilecek en mantıklı başlık. :):)

Bence ilgi çekici değil ki benim takıldığım nokta o değil. Statü anlamında yetersiz bir ismin böyle abartılı bir başlıkta kullanılmaz.
Show TV'de yep yeni dizi dense bile çok daha anlamlı ve göze batmayan bir şey olurdu. Göze batmayı kötü anlamda söylüyorum Hit falan getirebilir belki ama komik bence oyunculuğunun bile meçhul olduğu birisinin abartılması.:D

Bence ilgi çekici değil ki benim takıldığım nokta o değil. Statü anlamında yetersiz bir ismin böyle abartılı bir başlıkta kullanılmaz.
Show TV'de yep yeni dizi dense bile çok daha anlamlı ve göze batmayan bir şey olurdu. Göze batmayı kötü anlamda söylüyorum Hit falan getirebilir belki ama komik bence oyunculuğunun bile meçhul olduğu birisinin abartılması.:D
Mükemmel Oyuncu Erkam Aydar'dan Yeni Dizi! denmemiş ki. sokak sanati'ndan Yeni Dizi de olabilirdi başlık bence takılacak bir şey yok. Show TV'den dese bir tanımlayıcılığı olmazdı. Aynı başlıktan 20 tane açılabilirdi ilerleyen zamanlarda. :):)

Mükemmel Oyuncu Erkam Aydar'dan Yeni Dizi! denmemiş ki. sokak sanati'ndan Yeni Dizi de olabilirdi başlık bence takılacak bir şey yok. Show TV'den dese bir tanımlayıcılığı olmazdı. Aynı başlıktan 20 tane açılabilirdi ilerleyen zamanlarda. :):)

Ama benim görüşüme göre olması gereken bu dizi tutsa bile bak 'şu dizinin şu karakteri ne kadar güzel oyuncuymu' diyebileceğimiz bir ismin dizisi olamaz. Abartılmış olur.
Başlık konusunda önerim ise konuyu net okumamıştım ama konunun öne çıkan isimleri Focus Fİlm ve Show TV. Bu ikisinden bir başlık oluşsa daha normal bir başlık olurdu. Ben olsam böyle yapmazdım ki tepki tek gösterende ben değilim.:):)

Erkam Aydar Adını Kalbime Yazdım'ı tutturmuştu ama Show harcamıştı diziyi maalesef. Başarılar yeni dizisinde. :)