Özelden muhatap olsaydın madem insan konuyu açıyorum der biiiLaaa siz hiç utanmıyor musunuzzzz
Nerede sizin patronunuzzz
35 dakkadır bekliyorum burada.
Özelden muhatap olsaydın madem insan konuyu açıyorum der biiiLaaa siz hiç utanmıyor musunuzzzz
Nerede sizin patronunuzzz
35 dakkadır bekliyorum burada.
Beni tüm kainat tanıyor bebeğim..Evet ilk önce sizi kısaca tanıyalım @The_Erinch
Laaaaa camide hoca bile ezan bittiğinde anons etti.. 23:50 de konu açılacak diye..Özelden muhatap olsaydın madem insan konuyu açıyorum der biii
Ayyy biyerlerimBeni tüm kainat tanıyor bebeğim..
Böyle sorularla gelme bana. 😎😎
Hiç sorun yok abi
3 gün kapımda yattın ya beni sunucu yap diye...Eveeeettttt gazozlar hazırlarsın yakmaya başlıyoruz içinizi ALEV ALEV
@The_Erinch edi ile büdüyü çok sevdiğinden kendi konuk olduğun bölüme benle @Zeyno yu seçmişsin.. doğru mu yoksa başka sebebi de var mı?
Nerdesin laa sen patron çıldırdı bana sarıyor boğazlıcam birazdan 😛Eveeeettttt gazozlar hazırlarsın yakmaya başlıyoruz içinizi ALEV ALEV
@The_Erinch edi ile büdüyü çok sevdiğinden kendi konuk olduğun bölüme benle @Zeyno yu seçmişsin.. doğru mu yoksa başka sebebi de var mı?
Eveeeettttt gazozlar hazırlarsın yakmaya başlıyoruz içinizi ALEV ALEV
İnanılır yani ben ordaki kapiyim.3 gün kapımda yattın ya beni sunucu yap diye...
Valla Allah kuru muru sulu mulu iftiralardan saklasın3 gün kapımda yattın ya beni sunucu yap diye...
The Walking Dead evreninde güzellik işe yaramıyor
İnanılır yani ben ordaki kapiyim.
Geldim sultanım zor soru kuruyorum kafamda sen yardır AdamaNerdesin laa sen patron çıldırdı bana sarıyor boğazlıcam birazdan 😛
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?