RüzgarGülü
Süper Favori Üye
Kimmiş ne düeti 😨4.bölümde yüzyılın düeti olacak 😁😁😁😁
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Zeyno @Angelica @HollyDemon ☾☆
Dansöz varsa at bana da gönder severim
Kimmiş ne düeti 😨4.bölümde yüzyılın düeti olacak 😁😁😁😁
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Zeyno @Angelica @HollyDemon ☾☆
Yakın zamanda 4.Bölüm bombalarla dönecek.... 😎💣Kimmiş ne düeti 😨
Annem den dolarları almam mümkün değil çok iyi saklarSen sus @Yakamoz-Asi yoldan çevirmese kim bilir hangi dansöze annenin dolar günündeki dolarları takıyordun şimdi bi de kapıda soruyormuş zenne var mı zenne diyee
bir kerede kendin birşey yapta.. yolla bizlere..Annem den dolarları almam mümkün değil çok iyi saklar
Keşke..bir kerede kendin birşey yapta.. yolla bizlere..
insanlar karsdan edirneye kargoda kars peyniri yolluyor..
5 yıl oldu.. ne mantı,ne sucuk,ne pastırma..
birşey görmedik.
@Zeyno @Emre Ozansoy @xemrexxx @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆
Oku bakalım, okuuOooo konuklar süper ötesiymiş kaçırdım tühdaha okumadım sonra okurum
Oku bakalım, okuu
Seninde sıran geliyor çünkü 😎
Açıkla.Artık açıklasak mı yeni bölümü
@Zeyno @Mr.At @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @xemrexxx @batuhankaralar @Emre Ozansoy @Angelica @Gerekli24
Artık açıklasak mı yeni bölümü
@Zeyno @Mr.At @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @xemrexxx @batuhankaralar @Emre Ozansoy @Angelica @Gerekli24
Gerilim yapıp durma hadi açıkla lütfen zaten gerginim bu aralarArtık açıklasak mı yeni bölümü
Sunucu başka olduğuna göre kurban sensin demek abi.Yeni Bölümün İlk Süprizi
2 tane sunucumuz olacak..
Biri @Mr.At, Diğeri ise @Zeyno
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Emre Ozansoy @Gerekli24 @batuhankaralar @Angelica @HollyDemon ☾☆ @BARON疼痛 @Sailormoon @xemrexxx @serhatt
Eee kurbanlarrrr pekiii, 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Madem sunucu biziz o zaman programa özel alev alev li güzel bir şiir yazarsın artık @Mr.At farkımızı ortaya koyalım degil mi ama 🤪Yeni Bölümün İlk Süprizi
2 tane sunucumuz olacak..
Biri @Mr.At, Diğeri ise @Zeyno
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Emre Ozansoy @Gerekli24 @batuhankaralar @Angelica @HollyDemon ☾☆ @BARON疼痛 @Sailormoon @xemrexxx @serhatt
Eee kurbanlarrrr pekiii, 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
İçip gelemez hem.Madem sunucu biziz o zaman programa özel alev alev li güzel bir şiir yazarsın artık @Mr.At farkımızı ortaya koyalım degil mi ama 🤪
Yokk seni tekrar almaya karar verdim 😁😁😁😁 yanınada @xemrexxx koyacağım, iki Bülent Ersoyu birbirine kırdırtcam, viskimi alıp en önden izleyeceğim 😅🤪😁Sunucu başka olduğuna göre kurban sensin demek abi.
Her hafta her hafta olmaz, yüzümü eskitemem.Yokk seni tekrar almaya karar verdim 😁😁😁😁 yanınada @xemrexxx koyacağım, iki Bülent Ersoyu birbirine kırdırtcam, viskimi alıp en önden izleyeceğim 😅🤪😁
Ben şöyle bir şey yaparız diye düşünmüştümMadem sunucu biziz o zaman programa özel alev alev li güzel bir şiir yazarsın artık @Mr.At farkımızı ortaya koyalım degil mi ama 🤪
Yüzünü eşek arıları soksun da davul gibi olsunHer hafta her hafta olmaz, yüzümü eskitemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?