Senin artık ziyaretçi kartını iptal edecem, konuk olma şartı koyacağım 😁😁🤪🤪🤪Merakla bekliyorum aynen @Royal_Highness ön koltukları kardeşimle yerlerimizi alalım hemen kimse kapmadan![]()
Senin artık ziyaretçi kartını iptal edecem, konuk olma şartı koyacağım 😁😁🤪🤪🤪Merakla bekliyorum aynen @Royal_Highness ön koltukları kardeşimle yerlerimizi alalım hemen kimse kapmadan![]()
En ön ve en ortayı Royal Highness'a yani Majesteleri'ne ayır please 👑
![]()
Merakla bekliyorum aynen @Royal_Highness ön koltukları kardeşimle yerlerimizi alalım hemen kimse kapmadan![]()
Artık VİP oldular...Vay vay vay, Aylin hanim ve Hülya hanim heee, masallah konuklara@The_Erinch kizlari matinesi mi olacak yoksa @Angelica ve @Zeyno tekrar katiliyor mu
![]()
Senin artık ziyaretçi kartını iptal edecem, konuk olma şartı koyacağım 😁😁🤪🤪🤪
Geç olmasa bende katılırdım çünkü senaryolarım düştü @The_Erinch
Vay vay vay Ömer Beye bakın sizVay vay vay, Aylin hanim ve Hülya hanim heee, masallah konuklara@The_Erinch kizlari matinesi mi olacak yoksa @Angelica ve @Zeyno tekrar katiliyor mu
![]()
Sen de Royal'i Hasibe sanmaya devam edebilirsin 🤭🤭Artık VİP oldular...
Not: Hasibe kendini Royal sansın... 🤭🤭🤭🤭🤭
Üzüm üzüme baka baka kararır boşuna dememişler .
Kardeşimin katılması çok güzel olurdu burası eğlenceli oluyor çünkü canlı takip edinceGeç olmasa bende katılırdım çünkü senaryolarım düştü @The_Erinch
Çalıştığım için erken yatıyorum bugün kapalı olanlardan kaynaklıÜzüm üzüme baka baka kararır boşuna dememişler .
------
Kardeşimin katılması çok güzel olurdu burası eğlenceli oluyor çünkü canlı takip edince
Vay vay vay, Aylin hanim ve Hülya hanim heee, masallah konuklara@The_Erinch kizlari matinesi mi olacak yoksa @Angelica ve @Zeyno tekrar katiliyor mu
![]()
Vay vay vay Ömer Beye bakın sizKızlar Matinesi olursa sizi konuya almayız ama
@HollyDemon ☾☆ @Angelica @Zeyno
Sen de Royal'i Hasibe sanmaya devam edebilirsin 🤭🤭
Artık Hasibe diye yazdığın mesajlar tepkisiz ve cevapsız kalacak çünkü öyle biri yok![]()
Süprizzzzz 🤭🤭🤭Bakalım kimler konuk olacak![]()
Çok heyecanlanmadim böyle deyince . Az heyecan katSüprizzzzz 🤭🤭🤭
@The_Erinch Yoksaaa bazinga konuk olacakteoriler serbest
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @xemrexxx @serhatt
bende merakla bekliyorumValla heyecanla bekliyorum![]()
Konuya uğradığını bile görmedim kendisinin.. Pek ilgisini çektiğini düşünmüyorum.@The_Erinch Yoksaaa bazinga konuk olacakteoriler serbest
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @xemrexxx @serhatt