Erdoğan'a Kahkaha Attıran Soru!

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,272
Puanı
1,060
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ATV ekranlarında gazetecilerin sorularını yanıtlarken, Hürriyet yazarı Taha Akyol'un sorduğu bir soru karşısında kahkahalara boğuldu.
[h=4]BAŞBAKAN KİM OLACAK DİYE SORDU[/h]Akyol, kamu oyunda Başbakan Erdoğan'ın bugünkü sisteme göre Köşk'e çıkmasının ardından Başbakan'ın kim olacağına yönelik soru işaretlerini hatırlattı. Akyol bununla birlikte Erdoğan'a, "Eğer siz cumhurbaşkanlığı köşküne çıkarsanız Başbakan kim olur?" diye sordu.
[h=4]KAHKAHAYA BOĞULDU[/h]Erdoğan bu soru üzerine bir süre kahkahalara boğularak "Bu sorunun içinde hem hukuk var hem de matematik, o yüzden zamanı gelince 2015 yılında yanıtını alırsınız" cevabını verdi.

Kesin Cumhurbaşkanı R.T.E olacak...
Başbakan da Melih Gökçek

ben ahmet davutoğlu ya da ali babacan olsun isterim ama bu gidişle bülent arınç olacak

ben ahmet davutoğlu ya da ali babacan olsun isterim ama bu gidişle bülent arınç olacak

Bülent Arınç ve Ali Babacan'ın olma şansı yok, ikisi de 3 dönem milletvekilliği yaptığı için parti tüzüğü gereği 1 dönem ara verecekler, önümüzdeki seçimde aday olmayacaklar :)

parti içi destekte bülent arınç 2.ama üst üste en fazla 3 kere seçilebiliyor tüzük değişmezse o da gidici

Bülent Arınç 64 yaşında.Yani artık yaşlandı.Başbakanlığa onu getireceğini sanmıyorum Tayyip'in.Ahmet Davutoğlu 53 yaşında.Daha dinamik ve daha genç.Onun gelmesi bana daha mantıklı geliyor.Tayyip'in bıraktıktan sonra yerine kendisinden daha yaşlı birini getireceğini düşünmüyorum.

Bülent Arınç 64 yaşında.Yani artık yaşlandı.Başbakanlığa onu getireceğini sanmıyorum Tayyip'in.Ahmet Davutoğlu 53 yaşında.Daha dinamik ve daha genç.Onun gelmesi bana daha mantıklı geliyor.Tayyip'in bıraktıktan sonra yerine kendisinden daha yaşlı birini getireceğini düşünmüyorum.
zaten ahmety davutoğlu 2 dönem daha ada olabilir bülent arınç 3 kez üst üste oldu

Forum İstatistikleri

Konular
176,566
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy