Erdoğan: Quaresma'yı satacağım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,236
Puanı
1,059
[h=2]Beşiktaş'ın başkan adaylarından Levent Erdoğan, başkan seçilmesi halinde Quaresma gibi transferleri satacağını söyledi.[/h]Sportstv'ye konuşan Beşiktaş başkan adayı Levent Erdoğan, çarpıcı açıklamalar yaptı.
Erdoğan, "İlk işim Beşiktaş'ı ekonomik düzlüğe çıkarmak. Pahalı transfer yapmam. Daha önce de söyledim bu borçlanma bunlar yüzünden. Bana neden siz yönetimdeyken pahalı transferlere izin verdiniz? Diye eleştirenlere tek yanıtım şu: Yıldırım Demirören yönetiminden bu yüzden istifa ettim" dedi.
[h=4]'BEŞİKTAŞ İÇİN HER ŞEYİ YAPARIM'[/h] Başkanlığa heyecan yaratmak için aday olmadığını ifade eden Levent Erdoğan, gerekirse adaylıktan çekilebileceğini ifade etti.

Erdoğan, "Başkanlık adaylığım heyecana kapılarak aldığım bir karar değil. Bugün göreve gelseniz 30 milyon Euro sıcak para girişi sağlamak zorundasınız. Beşiktaş'ın menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yaparım. Doğru bir oluşum olacaksa adaylıktan çekilir ve destek veririm" diye konuştu.
[h=4]'QUARESMA'YI GÖNDERECEĞİM'[/h] Başkan olması halinde popüler yaklaşımı bir kenara bırakarak öz kaynaklara döneceğini ifade eden Erdoğan, yabancı futbolcular için alacağı kararı açıkladı.
Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:
"Beşiktaş'ın altyapısı önemli. Kendi futbolcumuzu yetiştireceğiz. Quaresma, Simao transfer edildiğinde bunlar yanlış transferler, kulübe zarar veriyor demiştim aynı görüşteyim. Göreve gelirsem, Quaresma ve onun gibileri göndereceğim"

hicbir zaman bu kuluba baskan olamicaksın. 30 milyon euro ymus. en azın 80-90 milyon euro nakit para lazım. her avukat kulup baskanı olsaydı super lig iskocya liginden de kucuk olurdu. hele ki koskoca besiktasın basına geliceksin. guclu bir aday cıkar cıkmaz adaylıktan cekilip onun yonetimine sıvısıcaktır

bunu başkan yapmazlar bence

Bence Quaresma'yı satmak mantıklı olur. Tamam Quaresma iyi oyuncu ama kulübü o kadar borca sokmaya değecek kadar değil. Yıldırım Demirören döneminde bol bol para saçıldı transferler için. Eğer 100 milyon euroluk alacaklarını bırakmasaydı Beşiktaş şimdi ekonomik anlamda daha da zor bir durumda olurdu...

Bence Quaresma'yı satmak mantıklı olur. Tamam Quaresma iyi oyuncu ama kulübü o kadar borca sokmaya değecek kadar değil. Yıldırım Demirören döneminde bol bol para saçıldı transferler için. Eğer 100 milyon euroluk alacaklarını bırakmasaydı Beşiktaş şimdi ekonomik anlamda daha da zor bir durumda olurdu...

saçmak mantıklı olabilir ama taraftar istemeyecektir gitmesini...