Erdem Kınay 'Proje 2' Albümüyle Dönüyor !

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Başarılı aranjör Erdem Kınay, yepyeni proje albümüyle bir kez daha sevenlerine merhaba demeye hazırlanıyor. Sevilen aranjör bu albümde de pek çok önemli isimle çalışacak ve yine oldukça ses getireceğe benziyor.

Bu proje albümünde çalışacağı isimler ve seslendirecekleri şarkılar ise şöyle olacak :

İlk şarkı albümün çıkış şarkısı olacak ve şarkıyı seslendiren kişi ise uzun bir aranın ardından sevenleriyle buluşacak olan Sibel Can olacak. Seslendireceği şarkı ise : ''Alkışlar''.

Albümde yer alacak diğer şarkıcılar ise Demet Akalın, Merve Özbey, Bengü, Atiye ve Aynur Aydın gibi isimler olacak.

Demet Akalın : '' Yalnız Ordusu ''

Merve Özbey : '' Helal Ettim ''

Aynur Aydın : '' Sınır(Çekilebilirsin) ''

Atiye : '' Bizi Duysa ''

Bengü : '' Kolay Gelsin ''

Sanatçıların seslendirecekleri şarkılar ise böyle sıralandı. Bakalım ilk proje albümü kadar ses getirebilecek mi hep birlikte göreceğiz.

Eylül ayında çıkması beklenilen bu albümdeki tüm şarkıların sözleri ise Deniz Erten'e ait olacak.

LUuFuzfPkzolZMP9KvP8TYBm.jpg

İsimler yine aynı gibi mi???
Merve'yi sabırsızlıkla bekliyorum.Sibel Can gibi arabesk bi isimle pop/elektro nasıl olacak onuda merak ettim(b) Bu arada alkışlar bildiğin Lady Gaga Applause çakması muamelesi görürse şaşmam:F Hee ritimlerinde Erdem de kesin alkış sesleri kullanır:X

İlk albüm çok başarılıydı. En başarılılarıyla tekrar çalışmış. Özellikle Aynur Aydın, Merve Özbey ve Atiye'nin şarkılarını merakla bekliyorum. :)

Aynur Aydın'ın ve Demet Akalın'ın olan şarkılara klip gelecek sanırım. İkisinin de bu konuda röportajlarını izlemiştim. :)