Erdem Baş "Kim O!" Programında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,541
Puanı
1,060
thumbnail_1411487476.jpg

Erdem Baş, Star TV ekranlarında yayınlanan Kim O!'nun kadrosuna dahil oldu.

'Hıyarlı Baba' Şahin Irmak ve 'Havuçlu Anne' Büşra Pekin'in kadrosunda yer aldığı programa bu sezon Sinan Çalışkanoğlu ve Gülhan Tekin'den sonra Ayrılsak da Beraberiz, En Son Babalar Duyar ve Çocuklar Duymasın gibi dizilerde rol almış Erdem Baş dahil oldu.

Yirmibeşfilm'in yapımcılığında ekrana gelecek 'Kim O!' ekibi yeni dönem tanıtım filmi için bir araya geldi.

Yeni sezonda tamamen skeçlerden oluşacak program, yakında Star TV'de ekrana gelecek.

Erdem_Bas_2_131359.jpg

Tam da düşündüğüm gibi skeç programı olacakmış. Daha iyi olur. Karakter olarak var oldukları için talk show biraz yapmacıklık katıyordu. Şimdi skeç olacağı için daha iyi olur. :)

Skeç programı olacaksa daha iyi olabilir, ama Arkadaşım Hoşgeldin ile Güldür Güldür Show gibi kendisiyle aynı klasmanda olan iki rakibi daha var. Her şeye rağmen daha iyi olmuş... :)

Ve teorim hala geçerli: Cuma akşamı Medcezir'den sonra yayınlanacak, ben söyleyeceğimi söyledim... :)

Gereksiz bir hamle olmuş.
Bencede Medcezirden sonra yaynlanacak Okan Bayülgen cumartesi olur.

Kalp Hırsızı biter zaten yakında yeni bir iş bulması iyi olmuş. :X

Dizi baya skeçli falanlar oalcak. Geçen sezona göre baya değişim oalcak galiba.:D

Gülhan Tekin ile Ali Ayşeyi Seviyor dizisinde çok uyumlu bi çift olmuşlardı. İyi seçim olmuş. :)