Erdal Tosun 'Kardeş Payı' Dizisinde!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1407522252.jpg

Perşembe akşamları Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan, başrollerinde Ahmet Kural, Seda Bakan ve Murat Cemcir gibi isimlerin yer aldığı sevilen dizi "Kardeş Payı"nın kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, hem senarist hem yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir’in bulunduğu diziye katılan isim son olarak Anasının Oğlu dizisinde rol alan deneyimli oyuncu Erdal Tosun oldu.

Kardeş Payı yeni sezon ilk bölümüyle 15 Ocak Perşembe Star TV 'de!

Bence gayet iyi bir takviye olmuş, tutmayan yapımlardan sonra buraya dahil olması güzel bir gelişme. Diziye de etkisi olacaktır, hayırlısı olsun. Yeni sezonu merakla bekliyoruz... :)

Güzel bir transfer olmuş. Erdal Tosun bu diziyle kariyerini sıfırlayabilir umarım.

Erdal Tosun birbirinden güzel filmlerde oynadı. Bir Demet Tiyatro ve Yarım Elma gibi güzel dizilerde yer aldı. Nesi varmış kariyerinin? :)
Verdiğin örnekler eskilerden ama. Ben de o günlerine dönebilir umarım demek istemiştim :)

Erdal Tosun, Selçuk Aydemir ile birlikte daha önce çalışmıştı, ki dizideki çoğu oyuncuyla da rol almışlığı var. O yönden dizide hiç sıkıntı yaşamaz. İyi bir oyuncu kendisi. Renk katacaktır diziye. :)

Erdal Tosun birbirinden güzel filmlerde oynadı. Bir Demet Tiyatro ve Yarım Elma gibi güzel dizilerde yer aldı. Nesi varmış kariyerinin? :)
Verdiğin örnekler eskilerden ama. Ben de o günlerine dönebilir umarım demek istemiştim :)
Göz önünde fazla yer almıyor tiyatro oyunları var. Umarım Selçuk Aydemir ile günümüzde ki dizilerde de iz bırakır. :)

Fena isim değil. :)
Tam dizisine katılmış bence, en uygun dizi kendisine göre. :)

Çok iyi transfer bence, Medeni Karpuz gibi bir rol verebilirler mi merak ettim :)