Erdal Küçükkömürcü 'Erkeğe Güven Olmaz' Kadrosunda! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,635
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
31788D2E-03F5-4EC1-9F60-09DA86C99616.jpeg

FOX'un yeni dizisi 'EGO - Erkeğe Güven Olmaz'ın hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Yapımcılığını Pastel Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Doğa Can Anafarta'nın oturacağı, başrolünü Alperen Duymaz (Errhan) ile Melisa Aslı Pamuk'un (Sibel) paylaşacağı dizinin kadrosuna Tuncay karakteriyle başarılı oyuncu Erdal Küçükkömürcü dahil oldu.

EGO - Erkeğe Güven Olmaz, yakında FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
Reactions: Angelica
Yuh ya bugün 4 dizi haberi okudum Fox'tan. Gerçi salı, perşembe, cumartesi boş, çarşambada boşalır yakında. Tozluyaka için endişelenmeye gerek yok. :A

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
Yuh ya bugün 4 dizi haberi okudum Fox'tan. Gerçi salı, perşembe, cumartesi boş, çarşambada boşalır yakında. Tozluyaka için endişelenmeye gerek yok. :A
BPM bu hafta alacağı oranlara göre karar verecek de perşembe günü nasıl boş kanalın? 😱 Darmaduman başladı daha geçen hafta. :A

• Güldürdün
Reactions: Billy Kane
BPM bu hafta alacağı oranlara göre karar verecek de perşembe günü nasıl boş kanalın? 😱 Darmaduman başladı daha geçen hafta. :A
Ay doğru düşük başlamış ama. :A

O dizi yükselse bile ne kadar alabilir ki devam edecek kadar değil bence. İyilik ile Tozluyaka rekabetine göre biri daha gider ve şu an ikisinide çok severek izliyorum. :T:

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Ay doğru düşük başlamış ama. :A

O dizi yükselse bile ne kadar alabilir ki devam edecek kadar değil bence. İyilik ile Tozluyaka rekabetine göre biri gider ve şu an ikisinide çok severek izliyorum. :T:
Darmaduman'ın ömrü bence de uzun olmayacak, yayın için gelecek yaz sezonu beklenebilirdi. :A İyilik'in gitmesindense Tozluyaka gitsin, en azından mantıklı bir şekilde ilerleyen dizi. :A