Breaking Bad'in uyarlaması olması pek mümkün değil zaten, RTÜK olmasa belki.Evet haberi değiştirdim zaten. Ranini hariç tüm haber siteleri Breaking Bad diyor Ranini ise Filmden uyarlama diyor.Bende arada kaldım valla.
Breaking Bad'in uyarlaması olması pek mümkün değil zaten, RTÜK olmasa belki.Evet haberi değiştirdim zaten. Ranini hariç tüm haber siteleri Breaking Bad diyor Ranini ise Filmden uyarlama diyor.Bende arada kaldım valla.
Aynen ama herkes Breaking Bad diye biliyor. Yapımcılar filan açıklama yapmalı bence ortada büyük bir bilgi kirliliği var.Breaking Bad'in uyarlaması olması pek mümkün değil zaten, RTÜK olmasa belki.
Anlaşılan ancak fragman geldiğinde, hatta ondan bile sonra göreceğiz neyin nesi olduğunu.Aynen ama herkes Breaking Bad diye biliyor. Yapımcılar filan açıklama yapmalı bence ortada büyük bir bilgi kirliliği var.
Twitter'da şuan TT.
zaten biz breaking bad den alıntı yapmışlar sözünden sonra eşi olacak dedik oysa breaking bad den alınmamış öyle olursa kızıda olur yeğenide bilemem orasını ?Yasemin Allen, dizide büyük ihtimalle Erdal Beşikçioğlu'nun kızını canlandıracakmış; yani partneri olmayacak.
@Harunnn60 @destere @xemrexxx @Çiğdem- @vadikızı @Tolstoyevski ve aklıma gelmeyen diğer üyeler...
Yasemin Allen, dizide büyük ihtimalle Erdal Beşikçioğlu'nun kızını canlandıracakmış; yani partneri olmayacak.
@Harunnn60 @destere @xemrexxx @Çiğdem- @vadikızı @Tolstoyevski ve aklıma gelmeyen diğer üyeler...
Tamam ekledim.Senaristliğini Ercan Mehmet Erdem'in üstleneceği dizinin her bölümü 60 dakika olarak tasarlanmış, bu bilgiyi de konuya ekle istersen.@Harunnn60
Sana link attım haberi düzenle diye, düzenlememiş miydin? Ne tembel adamsın ben de sana güvendiğimden bakmadım bile daha sonra habere.Tamam ekledim.
Yok düzenlemiştim sadece o bilgiyi eklememiştim.Sana link attım haberi düzenle diye, düzenlememiş miydin? Ne tembel adamsın ben de sana güvendiğimden bakmadım bile daha sonra habere.
Cidden araştır şunu.Ranini de Serdar Akar BB'nin uyarlamasını yapmak istemişti sonrasında vazgeçtiler ve Erdal Beşikçioğlu'nun hikayesini aldılar diyor. Dur bakalım soruşturayım ben
polisiyereaksiyon gibi aksiyon dizisi olucaksa izlerim yabancı versionun konusunu bilmiyorum ama aksiyon tarzıdır sanırım yabancılardan pembe dizi tarzı diziler pek olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?