Erdal Beşikçioğlu'nun Yeni Dizisinin Adı Belli Oldu!

Aşk meşk konusu olmayan ender dizilerden biri olacak galiba izleyeceğim.

Aynen ama herkes Breaking Bad diye biliyor. Yapımcılar filan açıklama yapmalı bence ortada büyük bir bilgi kirliliği var.

Twitter'da şuan TT.
Anlaşılan ancak fragman geldiğinde, hatta ondan bile sonra göreceğiz neyin nesi olduğunu.

Senaristliğini Ercan Mehmet Erdem'in üstleneceği dizinin her bölümü 60 dakika olarak tasarlanmış, bu bilgiyi de konuya ekle istersen.
@Harunnn60

pana film vazgeçemedi gitti bu tarz diziler tutmaz boşuna uğraşıyolar emeklerine yazık oluyor

Ranini de Serdar Akar BB'nin uyarlamasını yapmak istemişti sonrasında vazgeçtiler ve Erdal Beşikçioğlu'nun hikayesini aldılar diyor. Dur bakalım soruşturayım ben

Konuyu geçen akşam güncellemiştim ama yeni bilgiler öğrenince buraya da yazmak istedim.

Breaking Bad dizisinden uyarlanmayacakmış diyor Ranini.tv Zaten sadece bu haber Ranini.tv'de var diğer tüm siteler Breaking Bad dizisinden diyorlar.

Eğer filmden uyarlanacağı kesinleşirse izlemem diziyi. Benim bu projeyi baştan beri merakla beklemem orjinal diziyi izlediğim içindi. Orjinal diziyi uyarlamak varken başka bir filmi uyarlamak çok saçma. Film senaryosu ile dizi nereye kadar gider?

Filmin adı ''Hyde jekyll'' mış.

Hyde jekyll uyarlaması Amerika'da yapılmış t yayından kaldırılmış. Kore'de yapıldı dizi sevilmemiş. Şimdi biz yapıyoruz böyle bir riske girilir mi? Üstelik yapımcı Pana Filmmiş.

Bir an önce açıklama yapsınlar artık hangisine uyarlayacaklarsa söylesinler. Ekşi sözlük Breking Bad uyarlanacak zannediyor hatta diziye isim ve oyuncular seçiyorlar.