Erdal Beşikçioğlu'nun Yeni Dizisinin Adı Belli Oldu!

sana katılıyorum eğer karı kocayı canlandıracaklarsa yasemin erdal beyin
yanında küçük kalır

Kablo ile alakası yok. Amerikan toplumuyla bizim toplumun farklı. Bak Türk dizilerine hangi coğrafyada yaygın. Osmanlı'nın ve Türklerin hinterlandi orta asyadan Araplar orda kafkaslara ordan Balkanlara adamlar salak mi bizim dizileri izliyor tabiki Hayır sebebi basit kültürel olarak aynıyız ondan tutuyor.

Kore dizileri tutarken dene Amerikan dizileri zorlanıyor.

Ha diyeceksin ki internete gençlik Amerikan dizileri deli gibi izliyor . Sebebi basit kültürel yozlasma. Gençlere üstün kültür Amerika ve Avrupa kültürü(somurgeler dışından ingilizce eğitim veren tek ülkeyiz) ile yogrulmalari

Dişlerini kötü yaptırdı kız ondan önce sevimliydi şimdi itici oldu zaten oynayıp tutulduğu dizi yok))) ancak @ destere izler böyle itici kızları))
Yasemin yerine orjinaline göre uygun bir karakter olsaydı keşke diyorum.

Ben bu diziyi izlerim ama orjinalini çok seviyorum sürekli izlerken bu yaş farkı aklıma gelecek.

Yasemin yerine orjinaline göre uygun bir karakter olsaydı keşke diyorum.

Ben bu diziyi izlerim ama orjinalini çok seviyorum sürekli izlerken bu yaş farkı aklıma gelecek.
Konuya hakim değilim. Anladığım Yasemin ile Erdal evli yada sevgili. Türk halkı bu kadar yaş farkı birliktelige karşı . Orjinalin de bile bukadar fark yokken Türk versiyonunda yapmak dizi için büyük handikap sonra niye uyarlama diziler tutmuyor)))

Erdal Beşikçioğlu varsa işin işinde kalite kokuyordur
.Erdal Beşikçioğlu boş işlerde oynamaz dört gözle bekliyoruz yeni dizisi 46'ı .

Sahte bu
.Bu ses Behzat Ç dizisinden alınmış ,bir sahnede Şule günlük yazıyordu onu almışlar

Sanki aşkı memnu topluma çok uygundu ve bir ton öyle diziler tuttu ne alakası var şimdi yaş farkı var diye millet izlemiyecek mi ki o kadar yaş farkı gözükmüyor .

Son düzenleme:
Evliler orjinal de.