sana katılıyorum eğer karı kocayı canlandıracaklarsa yasemin erdal beyin
yanında küçük kalır
Yakıştıramadım ben. :/sana katılıyorum eğer karı kocayı canlandıracaklarsa yasemin erdal beyin
yanında küçük kalır
Yakıştıramadım ben. :/
Kablo ile alakası yok. Amerikan toplumuyla bizim toplumun farklı. Bak Türk dizilerine hangi coğrafyada yaygın. Osmanlı'nın ve Türklerin hinterlandi orta asyadan Araplar orda kafkaslara ordan Balkanlara adamlar salak mi bizim dizileri izliyor tabiki Hayır sebebi basit kültürel olarak aynıyız ondan tutuyor.benim bihter gibi değil bihteri başta zaten parayla kapmıştı adnan gerzeği kızın gönlü yoktu o da kocasından bulamadığı sevgiyi (sevgi bamya kadardı adnanda) gitti kendine uygun bişeyler aradı ?
ama bb de ise tam tersi zaten birbirlerini sevişerek evlenmişlerdi ama yıllar geçtikçe yıpranıyor aşk tabi herkes yeni bişeyler arıyor bu tarz bir durum vardı
kablolu kanalların olması şartbaşka türlü reytinge kaliteli diziler kurban gider nerde çöp varsa yukarı çıkar
Dişlerini kötü yaptırdı kız ondan önce sevimliydi şimdi itici oldu zaten oynayıp tutulduğu dizi yok))) ancak @ destere izler böyle itici kızları))Yasemin Ellen'ı @beyazsoy izlesin diye koymuşlar galiba.))))))
Yasemin yerine orjinaline göre uygun bir karakter olsaydı keşke diyorum.Dişlerini kötü yaptırdı kız ondan önce sevimliydi şimdi itici oldu zaten oynayıp tutulduğu dizi yok))) ancak @ destere izler böyle itici kızları))
Konuya hakim değilim. Anladığım Yasemin ile Erdal evli yada sevgili. Türk halkı bu kadar yaş farkı birliktelige karşı . Orjinalin de bile bukadar fark yokken Türk versiyonunda yapmak dizi için büyük handikap sonra niye uyarlama diziler tutmuyor)))Yasemin yerine orjinaline göre uygun bir karakter olsaydı keşke diyorum.
Ben bu diziyi izlerim ama orjinalini çok seviyorum sürekli izlerken bu yaş farkı aklıma gelecek.
Sahte buBu arada eğer şu video bu diziye aitse eyvah! Walter JR. karakterinin uyarlamasını kız karakter canlandıracak yani Walter'ın kızı.Daha da kötüsü bildiğin yeşilçam usulü baba-kız duygusalına bağlayacaklar, slow müzik filan.
Umarım sahte videodur. @destere
Yine de bu kadar ön yargılı olmamam gerekiyor, bu ne ön yargıdır.
Sanki aşkı memnu topluma çok uygundu ve bir ton öyle diziler tuttu ne alakası var şimdi yaş farkı var diye millet izlemiyecek mi ki o kadar yaş farkı gözükmüyor .Konuya hakim değilim. Anladığım Yasemin ile Erdal evli yada sevgili. Türk halkı bu kadar yaş farkı birliktelige karşı . Orjinalin de bile bukadar fark yokken Türk versiyonunda yapmak dizi için büyük handikap sonra niye uyarlama diziler tutmuyor)))
Evliler orjinal de.Konuya hakim değilim. Anladığım Yasemin ile Erdal evli yada sevgili. Türk halkı bu kadar yaş farkı birliktelige karşı . Orjinalin de bile bukadar fark yokken Türk versiyonunda yapmak dizi için büyük handikap sonra niye uyarlama diziler tutmuyor)))
reaksiyon gibi aksiyon dizisi olucaksa izlerim yabancı versionun konusunu bilmiyorum ama aksiyon tarzıdır sanırım yabancılardan pembe dizi tarzı diziler pek olmuyor
Bakalım inş tutar.reaksiyon gibi aksiyon dizisi olucaksa izlerim yabancı versionun konusunu bilmiyorum ama aksiyon tarzıdır sanırım yabancılardan pembe dizi tarzı diziler pek olmuyor
yeni girdim foruma ayoll henüz bakamadım bildirimlereBakalım inş tutar.
Bu arada sana bildirimler gelmiyor mu?
Sen şu bildirimlerine bir bak valla çıldırtıcan bir gün beni.aaa banane beee harunun yanlışınıda bana yıkıyorsunuz
Sen de şimdi Emmy'e, Emmily yazmışsın?aaa banane beee harunun yanlışınıda bana yıkıyorsunuz
arka sokaklar dısında baska etiketin yokSen şu bildirimlerine bir bak valla çıldırtıcan bir gün beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?