Erdal Beşikçioğlu'nun Yeni Dizisinin Adı Belli Oldu!

merak uyandırdı şimdiden tutar inşallah

Amerikan uyarlaması orda kal. Hangi Amerikan uyarlaması tutmuş ya üstüne sen izleyeceksin))))

@Harunnn60 dizinin yapımcısı kim belli mi???? serdar akar yönetmense pana filim olma ihtimali yüksek

@Harunnn60 dizinin yapımcısı kim belli mi???? serdar akar yönetmense pana filim olma ihtimali yüksek
Evet Pana Film ihtimali var ama Reaksiyon da diyorlar. O yüzden kesin bir sey yazmadım.

Evet Pana Film ihtimali var ama Reaksiyon da diyorlar. O yüzden kesin bir sey yazmadım.

umarım pana film değildir umarım pana film değildir umarım pana film değildir diziyi aksiyona çevirip mahfederler
)

@china_shangai da bana katılacaktır biz diziyi ay yapımın çekmesinden yanayız
)

serdar akar pana filim bünyesinde olduğu için bu soruyu sordum

skyler white nasıl olacak yaa sakın walter jr'ı değiştirip kız yapmasınlar. ona yakısır

İzlemedim ama sen beğenmişsin başka bir refansa gerek yok))))

olmadı şimdi başta bir kere önyargılı yaklaşıyorsun olaya oysa ben ilk bölümüne bakmadığım hiç bir diziye kötü veya iyi yorum yapmam sadece büüyük ihtimal iyi olacaktır veya kötü gitme ihtimali var derim mesela bu BB den alıntı orjinali harika birde erdal var demekki iki harika yanyana birde yerlileştirecekler diziyi katletmese büyük ihtimal muhteşem bir yapım çıkacaktır ama hala net bir şekilde iyi olacaktır demiyorum bizim senaristlere ve yönetmenlere güvenim yok sadece oyuncularımız sağlam

Hala ders almadın oyuncuları iyi dizi olmaz. Analar danalar da mi sana ders vermedi. Hikaye yoksa karakter de yok oyuncu da yok

Hala ders almadın oyuncuları iyi dizi olmaz. Analar danalar da mi sana ders vermedi. Hikaye yoksa karakter de yok oyuncu da yok
hikaye çok sağlam taş gibi hikaye diyorum ya bugüne kadar izlediğim en güzel hikayeye sahip ama bizde orjinal senaryoyu yerlileştirirken içine eden senaristler ve yönetmenler var o sebeple biraz tedirginlik yaşıyoruz
hikayeyeve oyunculara laf yok

Valla ilgi çekici gibi duruyor Erdal Beşikçioğlu varsada izleriz ama sorun uyarlama diziler pek sıcak karşılamıyor hemde Amerika uyarlaması olunca.)))

@beyazsoy Imdb de dizinin puanı 9.5
) 2013 ve 2014'de Emmy ödüllerinin hepsini süpürdü.
) Reytinglerde kanalın en çok izlenen 2. Dizisiydi.
) Daha sayayım mı
)