Erdal Beşikçioğlu'nun Yeni İmajı!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,590
Reaksiyon puanı
23,749
Puanı
1,060
Konum
Aydın
ozelhaber.gif


J6T99L3j3TY8nfada0pJlz92.jpg


Canlandırdığı 'Faruk Yazıcı' ile 'Behzat Ç.' karakterleriyle tanınan başarılı oyuncu Erdal Beşikçioğlu imajını değiştirdi.

Behzat Ç.'de uzun saçlarıyla, asi bir karaktere hayat veren Erdal Beşikçioğlu imajını değiştirdi. Daha önce 'Kurtlar Vadisi Filistin'de de Moşe karakteriyle uzun saçlarıyla ön plana çıkıyordu.

Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç.'nin yeni filmi olan 'Ankara Yanıyor'un çekimleri bitmesinin ardından saçlarını kestirdi ve yeni imajıyla geçti kameralar karşısına. Yeni imajıyla ilgili görüntülerini sosyal medya aracılığıyla paylaştı.

İşte yeni imajıyla Erdal Beşikçioğlu;

I64Ck8BoP4steg6cjMLLGYpY.jpg


B7vNgscpTpUh3vfmudUjgshO.jpg


YASAL UYARI:
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapan FavoriForumum.Net'te yayınlanan içerikler, kaynak göstermek veya ilgili sayfaya link vermek koşuluyla yayınlanabilir.


Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 
Kötü olmuş Behzat ç'de bir karizması vardı burda çok bey efendiyle aile babası imajına kaçmış yeni tarzı...