Erdal Beşikçioğlu 'House' Uyarlamasında!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,731
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Behzat Ç. karakteri ile efsaneleşen Erdal Beşikçioğlu 'House' uyarlamasında!

38abafcf-57d7-4766-89f2-47fe487cb39e.jpg

Amerika'nın ünlü dizilerinden House'ın yerli versiyonunda Dr. House karaterini canlandırması için önce Ozan Güven'in adı geçmiş, ancak Halit Ergenç ile anlaşılmıştı. Posta gazetesinde yer alan habere göre Halit Ergenç projeden vazgeçti.

Yapımcılığını Karga Seven Pictures'ın üstleneceği dizide Halit Ergenç'in yerine gelen isim Erdal Beşikçioğlu oldu. Beşikçioğlu’na bölüm başına 80 bin TL ödeneceği iddia edildi.

erdal-besikcioglu-1ad79c.gif

Kaynak : Posta Gazetesi

Posta'nın haberine güvenmeli miyiz? Erdal Beşikçioğlu şu an Behzat Ç. dizisinde rol alıyor, dizinin ikinci sezonu da olacak aynı zamanda. Onun çekimleri de var, nasıl yapacaklar merak ediyorum. Erdal Beşikçioğlu aynı zamanda tiyatroda da yer alıyor, bayağı tutulan bir oyunda haftalık yer alıyor...

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Efsane bir haber işte bu. Umarım doğrudur. Kesinlikle izleyeceğim. ??????.

Tam Erdal reislik bir dizi. Umarım takvimini de uyar da bu projede görürüz.

Posta'nın haberine güvenmeli miyiz? Erdal Beşikçioğlu şu an Behzat Ç. dizisinde rol alıyor, dizinin ikinci sezonu da olacak aynı zamanda. Onun çekimleri de var, nasıl yapacaklar merak ediyorum. Erdal Beşikçioğlu aynı zamanda tiyatroda da yer alıyor, bayağı tutulan bir oyunda haftalık yer alıyor...
Hem Netflix dizilerinde hem de ulusal kanallarda oynayan oyuncular var. 2. sezon çekimlerini yazın yaparlar bölümler de sonbahar-kış gibi yayınlanır.